DOLAR 32,5585
EURO 34,9459
ALTIN 2.442,21
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Brezilya kalçası yaptırmak isteyen genç kız az kalsın ölüyordu!

27.11.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre İsviçre’de yaşayan 30 yaşındaki Gamze A. “Brezilya kalçası” adı verilen estetik operasyon için Türkiye’de plastik cerrah Fatih Dağdelen’e ameliyat oldu. Ancak ameliyat sonrası dikişleri patladı ve vücuduna enjekte edilen suni yağlar iğne deliklerinden çıktı. Enfeksiyon da kapan kadın, sonrasında 8 kez ameliyat geçirdi ve vücut sağlığı bozuldu. Ölümden döndüğünü ve sağlığının tehlike altında olduğunu öne süren Gamze A. da cumhuriyet başsavcılığına başvurdu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İddiaya göre; ilk operasyonun ardından işleri nedeniyle İsviçre’ye geri dönmek zorunda kalan kadın, iyileşmeyince durumu cerraha anlattı. Cerrah ise “Önemli bir durum yok. Türkiye’ye döndüğünde bakarız” dedi.

Kadın; yağ hücrelerinin altında (nekrozlar) kitleler oluşmaya başladığını, bu nekrozların iltihaplandığını ve yasaklı madde olan Aqualift isimli dolgu malzemesinin vücuduna yerleştirilmiş olduğunu öğrendi.Türkiye’ye geri döndü ve ikinci kez ameliyat oldu. Dağdelen “Senin cilt kaliten kötü” diyerek kadını yeniden taburcu etti. Ancak Gamze A.’nın vücudundaki yağlar, aylarca akmaya ve koku yapmaya devam etti.

Hastanenin diğer doktorları tarafından 8 kez ameliyat edilen Gamze A., ölüm riski baş gösterince suç duyurusunda bulunup doktorun cezalandırılmasını talep etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.