Braga, Benfica’yi 3-1 yenerek Portekiz Kupası’nda finale yükseldi
Braga, Benfica’yi 3-1 yenerek Portekiz Kupası’nda finale yükseldi ve şampiyonluk için büyük bir adım attı. Detaylar için haberimizi okuyun.
Portekiz Lig Kupası yarı finalinde Jose Mourinho yönetimindeki Benfica, Braga deplasmanında 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Braga’nın bu galibiyetiyle finale adını yazdırması, Benfica cephesinde maç sonu açıklamalarını da beraberinde getirdi.
MOURINHO’DAN BASKILI SÖZLER: EVE GİTMEMİYORUZ – Maçın ardından konuşan Jose Mourinho, takımın geceyi sahada geçireceğini ifade etti ve sözleri sert bir üslupta dilden düştü. Mourinho’nun açıklamasında, “Bu gece eve gitmeyeceğiz; antrenman sahasında kalacağız, orada uyuruz. Oyuncular da orada uyuyacak ve umarım ben gibi onlar da uyuyamazlar.” şeklinde vurgu yapan ifadeler dikkat çekti.
Haber kaynağı: Haberler.com