DOLAR 32,5633
EURO 34,9059
ALTIN 2.427,50
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Brad Pitt’in sevgilisi Nicole Poturalski evli çıktı

31.08.2020
A+
A-

Brad Pitt’in, Alman model Nicole Poturalski ile aşk yaşadığına dair çıkan iddialar magazin gündemindeki yerini koruyor. Brad Pitt, Fransa’nın Le Castellet Havaalanı’nda Alman model Nicole Poturalski ile birlikte görüntülenmiş ve ikili hakkındaki aşk dedikoduları büyük yankı uyandırmıştı.

Habertürk’ün haberine göre Poturalski ile Brad Pitt ilk olarak Ağustos 2019’da karşılaştı.

Oscar ödüllü yıldız, film çekimleri nedeniyle bulunduğu Almanya’nın Berlin kentindeki ünlü bir restorana gitti. Pitt, mekanın 68 yaşındaki sahibi Roland Mary’nin eşi Nicole Poturalski ile ilk olarak burada karşılaştı.

Nicole Poturalski’nin yakın bir arkadaşı, Daily Mail’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Brad Pitt ile Nicole geçen yılın Ağustos ayında, Nicole’nin kocası Roland’ın restoranında tanıştı. Brad Pitt, yıllardır o mekana geliyor. Yeni filmini kutlamak için gittiğinde Roland ve Nicole’ün restoranda olduğunu biliyordu. Brad, Roland’ın karısı Nicole’le tanıştı ve Nicole ona numarasını verdi. Nicole model olarak işi gereği çok fazla seyahat ediyor ve iş için Los Angeles’tayken Brad Pitt’le bağlantı kurdu.”

Kaynak ayrıca, Nicole’ün hala Roland’la evli olduğu ve ondan 7 yaşında Emil adında bir oğlu olduğunu söyledi.

Roland, Nicole’ün ilişkisine dair konuşmayı reddetse de bahsi geçen kaynak şu ifadeleri kullandı:

“Roland çok felsefi bir adam. Birkaç kez evlendi ve 5 çocuğu var. Olumsuzlukla ya da kıskançlıkla ilgilenmiyor. Hala evliler fakat onların ilişkisini ‘açık evlilik’ diye niteleyebilirsiniz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.