DOLAR 32,2540
EURO 34,6923
ALTIN 2.403,37
BIST 10.265,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Brad Pitt ve Angelina Jolie cephesinden bomba haber!

28.05.2020
A+
A-

NTV’de yer alan habere tarafından 2016 yılında ayrılan ve resmen geçen yıl boşanan çift, çocukları Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) ikizler Knox ve Vivienne’in (11) velayet sorununu çözmelerinin arkasında ilişkilerini daha iyi bir yola soktu.

Brad Pitt’e yakın bir kaynak, “Brad için çocukları en kayda değer şey. Arkadaşlarına, hayatta öyle fazla şeyi çocuklarından öğrendiğini anlatıyor. O ve Angie velayet için anlaşınca ilişkileri de düzeldi” diye konuştu.

Angelina Jolie ile Brad Pitt ikilisinin ilk biyoloji ile ilgili çocuğu olan Shiloh gelecek hafta 14 yaşına giriyor. Kaynaklara tarafından Shiloh her iki ebeveyniyle de yakın ilişki içinde ve tüm aile birlikte doğum günü kutlaması yapmayı hevesle bekliyor.

Kaynaklara kadar, 44 yaşındaki Jolie ile 56 yaşındaki Pitt’in resmen boşandıkları Nisan 2019 tarihinden bu yana öncelikle bu kadar iyi bir ilişki kurdu. Çocuklar için bir velayet programı belirlendi. Program, ikilinin geçmişte yaşadıkları gerilimi yaratmaktan uzaktan. Çocuklar hem anneleri hem de babalarıyla süre geçiriyor ve mutlu.

Jolie-Pitt ikilisinin velayet anlaşmasına tarafından çocuklar annelerinin yanına kalıyor ve Pitt çocuklarını her hafta birkaç gün görüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.