DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Borat’a Twitter Hesabı Açan Sacha Baron Cohen, Trump’ı Hedef Tahtasına Oturttu

11.10.2020
A+
A-

Sinema dünyasının en aykırı isimlerinden bir tanesi olan ve 2006 yılındaki Borat ya da tam adıyla Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan ile adını geniş kitlelere duyuran Sacha Baron Cohen, yine dikkatleri üstüne çekecek bir hamle yaptı.

Ünlü aktör, Borat karakterini Twitter’a taşıdı. Hesabını 9 Ekim’de oluşturan Cohen, hesabında ise hedef tahtasına ABD Başkanı Donald Trump’ı oturttu. Cohen’in en çok alaya aldığı nokta, Trump’ın COVID-19 salgınına karşı tepkisi oldu.

Borat, Trump’a karşı

sacha baron cohen trump tweet

(Trump haklı, içeride öldüğünü bildikleri için hastanenin dışında kendisine destek veren binlerce insan var)

Trump’ın daha önce koronavirüs ile mücadele için yaptığı ilginç açıklamalara atıfta bulunan Cohen “Trump o kadar güçlü ki hayatta kalmak için çamaşır suyu içmesine gerek kalmadı” dedi. Trump, yaptığı bir açıklamada koronavirüsle mücadelede dezenfektan içilmesini önermiş ve 3 kişi dezenfektan içerek hayatını kaybetmişti.

sacha baron cohen trump tweet

(Trump, hastaneyi daha erken terk edebilirdi ancak kendisi kibar birisi ve COVID’in hislerini incitmek istemedi)

Ayrıca ABD’deki ölüm oranlarına atıfta bulunan Cohen, “Başkan Trump, gerçek bir lider. 200 binden fazla Amerikan deneğinden daha güçlü olduğunu kanıtladı!” ifadelerini kullandı. Cohen, ayrıca Borat’ın devam filminin tanıtımı olarak “İsrail’deki Wuhan’da” çıkan yeni bir virüsten bahsettiği videosunu yayınladı.

sacha baron cohen trump tweet

(Trump, 20.000 destekçisine oldukça güçlü bir mesaj verdi ve ondan aldıkları şeyi yaymaları için topluluklarına gitmelerini istedi)

Sacha Baron Cohen’in yine başrolünde yer alacağı yeni Borat filmi ya da tam adıyla Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to America Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, 23 Ekim‘de Amazon Prime’da izleyicisiyle buluşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.