Bomba gibi başladı! Semih Kılıçsoy ilk maçında yıldızlaştı
Bomba gibi başlayan kariyer: Semih Kılıçsoy ilk maçında parladı, geleceğin yıldızı ses getirdi ve dikkatleri üzerine topladı.
Beşiktaş’tan ayrılarak Serie A ekibi Cagliari’ye transfer olan 20 yaşındaki golcü oyuncu Semih Kılıçsoy, yeni takımında sezona etkileyici bir başlangıç yaptı. İLK MAÇINA ÇIKTI sözleriyle başlayan performansı dikkat çekti. Satın alma opsiyonu ile birlikte Cagliari’ye kiralanan Semih, Italya Kupası’nda Virtus Entella karşısında sahaya çıktı.
PERFORMANSIYLA YILDIZLAŞTI Dakika 77’de oyuna giren Semih, kısa sürede etkisini gösterdi. 85. dakikada ceza sahası dışından yaptığı şut direkten döndü. Milli oyuncu, seri penaltı atışlarına giden maçta takımının 3. penaltısını kullandı ve golünü kaydetti. Maçı sadece 15 dakika süre alarak oynayan Semih, 7.40 rating ile karşılaşmayı tamamladı.
HER ŞEYİ KENDİ DİLİNDE OKUYOR Cagliari teknik direktörü Fabio Pisacane, maç sonrası Semih Kılıçsoy için şunları söyledi: Bence önemli istatistiklere sahip bir adam. Onu seçtiğimizde kulüp içinde hepimiz ikna olmuştuk. Dünyanın öbür ucundan gelmesine rağmen her şeyi kendi dilinde okuyabiliyor. Stratejimiz çocuğu sakin tutmaktı: Sanırım bu gece oyuna gireceğini bile beklemiyordu; doğru anı ve uygun olduğumuz zamanı yakaladık. Daha önce anlattığımız şeyleri sahada gösterdi. Umarım bu ilk maç, iz bırakacak bir başlangıç olur.
Kaynak: Haberler.com