DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Bolu Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali’nde Yağmura Hazır Olunamayan Anlar

Bolu Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali’nde yağmura direnmeyen anlar, keyifli buluşmalar ve sürprizlerle dolu bir deneyim sizleri bekliyor.

13.06.2026
A+
A-

Bu yıl Bolu’da düzenlenen Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali’nin açılışı, Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Binlerce kitapla dolu stantlar hazırlıkların tamamlandığı alanlarda ziyaretçilerini karşılıyordu. Saatler ilerledikçe Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yağış uyarısı da gelince, açılış töreni sırasında beklenmedik bir sağanak etkili oldu.

İl protokolü ve vatandaşlar, yağışın şiddetini artırmasıyla birlikte fuar alanında kurulan çadırların altına sığındı. Yağış bir süre programı aksatsa da, kısa bir bekleyişin ardından etkinlikler yeniden başladı ve güneşin baskın çıkmasıyla fuar normal akışına döndü. 21 Haziran’a dek ziyaretçilerini kabul edecek olan fuar hakkında bilgiler ilerleyen saatlerde netleşti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.