DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Bodrum’da Ekmek Fiyatları ve Gramajı Artırıldı

Bodrum’da ekmek fiyatları ve gramajı artırıldı. Güncel fiyatlar ve değişiklikler hakkında bilgi almak için hemen okuyun!

09.04.2025
A+
A-

Bodrum’da Ekmek Fiyatları ve Gramajı Yenilendi

DHA’nın haberine göre, Muğla’nın Bodrum ilçesinde ekmek gramajı ve fiyatlarıyla ilgili önemli bir güncelleme yapıldı. Daha önce 200 gram olarak satılan ekmeklerin gramajı, 240 grama yükseltildi. Bu değişiklikle birlikte ekmek fiyatları da yeniden belirlendi.

Bodrum'da Ekmek Fiyatları ve Gramajı Yenilendi

EKMEK FİYATI 15 TL OLDU

Bugünden itibaren geçerli olacak yeni tarife ile daha önce 10 TL’den satılan ekmek, artık ilçede 15 TL’den alıcı bulacak. Ayrıca, bu yıl 200 gramlık ramazan pidesinin fiyatı da 20 TL olarak belirlendi.

200 GRAM PİDE 20 TL

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bodrum Fırıncılar Derneği Başkanı İbrahim Çelik, “Bodrum’da 200 gram ekmek fiyatı 10 liraydı, şimdi ise gramajı artırarak 240 gram ekmeği 15 liradan satmaya başladık. Bu fiyat artışının 2024 yılının Temmuz ayından itibaren yapılması planlanıyordu. Normal şartlarda 200 gram ekmek 15 lira idi, ancak artan maliyetler neticesinde gramajı 240 grama yükselttik. Bu zam, fırıncıların daha fazla kazanç elde etmesi amacıyla değil, maliyetleri karşılamak için gerçekleştirildi. Ramazan ayında ise 200 gram pide 20 lira olacak ve bu fiyat, 1 ay boyunca geçerli olacaktır.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Ek bilgi: Ensonhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.