DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C

Bodrum Lüks Yat Kiralama

23.08.2022
A+
A-

 

Yat kiralama sektöründe bulunan Cuento Luxury Yatch Rental bodrum lüks yat kiralama hizmeti veriyor. Uzun yıllardır bu hizmeti sağlayan firma müşterilerinin donanımı tam olan yatları kiralamalarını sağlıyor. Böylelikle kiralama yapan müşterilerinin keyifli bir tatil yapmasına imkan veriyor. Bünyesinde kaliteli yatları bulunduran firma lüks yat kiralayarak tatil veya gezi yapma hayali olan insanların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

Bodrum’da Lüks Yat Kiralama Güvenilir Mi?

Bodrum’da lüks yat kiralama üzerine hizmet veren firma yapılacak kiralama işlemlerinde güvenilirliğe önem veriyor. Bu sayede yat kiralayarak denizde vakit geçirmek isteyen kişilerin kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Firmadan online yapılabilecek kiralama işlemlerinde güvenli ödeme yöntemleri kullanılıyor. Ödeme esnasında kullanılan bilgiler sadece firma belleğinde yer alarak kiralık yatlar için firmayı tercih edenler büyük bir yükten kurtuluyorlar.

Bodrum’da Kiralık Lüks Yat Çeşitleri

Bodrum lüks yat kiralama yaparak Bodrum koylarında keyifli zaman geçirmek isteyenler firmanın lüks yat modellerinden tercihte bulunabiliyorlar. Bu yatları kiralayarak aileleriyle, sevgilileriyle veya arkadaşlarıyla keyifli yat gezisi deneyimi yaşıyorlar. Firma aracılığıyla Bodrum’da kiralanabilecek lüks yat çeşitleri arasında şunlar yer alıyor;

  • Bernis Gulet Yatch
  • King Henry
  • Kenan Baba 53
  • Gezginci
  • LİA Yatch
  • Mina II
  • Escape
  • Zeus Yatch 2
  • Mein Schatz
  • Dragon Fly

Firmanın Bodrum için kiralanabilecek yat çeşitlerinin tamamı web sitesi üzerinden bulunabiliyorlar. Yatların günlük, haftalık veya aylık kiralanması durumu çeşitlere bağlı olarak değişiyor. Ayrıca yatların özellikleri ve boyutları da modellerde değişiklik gösteriyor.

Bodrum’da Lüks Yat Kiralama Fiyatları

Bodrum koylarında yatla gezmek ve yatta kutlama yapmak isteyenler için kiralanan yatlarda fiyatlar kiralama amacı ve kiralama zamanına bağlı olarak değişiyor. Ayrıca seçilen yatın modeli kiralama fiyatının değişmesinde etkili oluyor. Günü birlik, haftalık veya aylık kiralamalarda fiyat yükselişi ve gün artışına bağlı olarak fiyat avantajı kazanmak mümkün oluyor. Firma web sitesini kullanarak kiralama gerçekleştirecek kişiler seçimlerine ve kiralama sürelerine göre ödeyecekleri ücreti öğreniyorlar. Ayrıca fiyata dahil olmayan hizmetleri almak istediklerinde ekstra ücret ödeyerek kiralamayı tamamlıyorlar.

Lüks Yat Kiralama Hangi Amaçlarla Yapılır?

Uzun yıllardır Bodrum tatil merkezinde lüks yat kiralama hizmeti veren firma bakımlı ve güvenli yatlarının farklı amaçlarla kiralanmasını sağlıyor. Bu amaçların başında yaz tatili bulunuyor. Yılın yorgunluğunu Bodrum’da atmak isteyen kişiler Bodrum’da yat kiralayarak tatil keyfi yaşıyorlar. Ayrıca yatlar geziye ek olarak doğum günü, evlilik teklifi, yıl dönümü ve diğer kutlamalar için günübirlik kiralanabiliyor. Böylelikle Bodrum sularında gezerken aynı zamanda kutlama yapma imkanı da kazanılıyor. Ayrıca lüks yatlar tam donanımlı olduğundan kiralama boyunca herhangi sorun yaşanmadan seyahat gerçekleştiriliyor.

Bodrum Lüks Yat Kiralamada Online Rezervasyon İmkanı

Firmanın lüks yat kiralama hizmetinden yararlanmak isteyenler online rezervasyon yaptırabiliyorlar. Online rezervasyonun yapılabilmesi için yatın seçilmesi, giriş ve çıkış tarihlerinin yazılmasından sonra arama yapmak gerekiyor. Arama sonucunda yatın kiralamaya uygun olmasıyla birlikte kiralama işlemi gerçekleştiriliyor. Bodrum lüks yat kiralama için gerekli ücretler kredi kartları vasıtasıyla ödenebiliyor. Kredi kartıyla yapılan ödemeler içinse firma güvenli ödeme sistemlerinden yararlanıyor.

 

https://bodrumluksyatkiralama.com/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.