DOLAR 32,6015
EURO 34,7765
ALTIN 2.414,40
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

BluTV, Hafta Sonu Tüm İçeriklerin Ücretsiz İzlenebileceğini Duyurdu

02.12.2020
A+
A-

Bildiğiniz üzere Türkiye, önümüzdeki hafta sonundan itibaren yeni COVID-19 tedbirlerini yürürlüğe koyacak ve cuma akşamı saat 21:00’den pazartesi sabahı 05:00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak. JustWatch’un 2020 3. çeyrek verilerine göre Türkiye’nin en popüler çevrimiçi yayın servisi olan BluTV, bu sokağa çıkma yasağını hala abone olmamış dizi ve filmseverler ile bir tanışma fırsatı olarak kullanmayı amaçlıyor.

BluTV tarafından yapılan açıklamaya göre 4 Aralık Cuma akşamı 21.00 ile 6 Aralık Pazar akşamı 23.59 saatleri arasında BluTV’deki tüm içerikler, herkesin ücretsiz bir şekilde erişimine açık olacak. 

blutv

BluTV içerikleri ücretsiz nasıl izlenir?

Hafta sonu geçerli olacak ücretsiz erişim kampanyasından faydalanmak isteyen internet kullanıcıları, BluTV’nin internet sitesine e-posta adreslerini girerek bir kod alacaklar. Bu kod ile de hafta sonu boyunca BluTV’deki tüm içerikleri ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.