DOLAR 32,2831
EURO 34,7891
ALTIN 2.404,52
BIST 10.239,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Blockchain Haberleri: Monad Labs, DeBridge Puan Programı ve SHIB Coin’de Artış!

Monad Labs, DeBridge Puan Programı ve SHIB Coin gibi konuları içeren son blockchain haberleri ve SHIB Coin’deki artış hakkında güncel bilgiler. Detaylar için tıklayın!

09.04.2024
A+
A-

Monad Labs, Ethereum ve Solana’ya Rakip Olacak!

Monad Labs, Ethereum ve Solana'ya Rakip Olacak!

Monad Labs, Layer 1 Blockchain projesine 225 milyon dolarlık finansman turu ile yatırım aldı. Bu turda Paradigm liderlik yaparken, IOSG Ventures ve Electric Capital gibi önemli isimler de yer aldı. Monad Labs’ın Ethereum’un işlem hızını ve maliyetini artırmadan Blockchain’i sıfırdan inşa eden bir proje olduğu belirtiliyor. Monad Labs, EVM’yi tam olarak destekleyerek akıllı sözleşmelerin yürütme yeteneğini koruyacak.

DeBridge Puan Programı Başlatıldı

Cross-chain birlikte çalışabilirlik protokolü DeBridge, puan programının ilk sezonunu başlattı. Program kapsamında geçmiş faaliyetlere dayalı olarak 2,3 milyon dolarlık ödeme yapıldı ve 200.000’den fazla kullanıcıya geriye dönük olarak puan dağıtıldı. DeBridge’in yerel tokeni, puan programının ilk sezonu sonrasında piyasaya sürülecek.

SHIB Coin’de Büyük Artış!

Shiba Inu (SHIB Coin) tokeninin yanma oranı %1.344 artarak fiyatında olumlu bir etki yarattı. Son 24 saatte gerçekleşen işlemlerle 135.451.536 SHIB Coin yakıldı. Bu durum, SHIB Coin’in fiyatında önemli bir değişimin habercisi olabilir.

Diğer Haberler:

  • Perp Dex projesi DTX, SAGA, DEGEN ve TNSR sürekli sözleşme ticaretini başlatacak.
  • Mantle Network TVL yeni bir rekora imza attı ve toplam kilitli hacmi 1 milyar doları aştı.
  • NuLink, DWF Labs’ten yatırım aldı ve stratejik işbirliği yaptı.
  • Kiki World, 7 milyon dolarlık tohum finansman turunu başarıyla tamamladı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.