DOLAR 32,3838
EURO 34,7943
ALTIN 2.406,54
BIST 10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

BlackBerry KEY2 yeni tanıtım videosu yayınlandı!

03.07.2018
A+
A-
İşte fiziksel tuştan vazgeçmeyen BlackBerry Key2!

Fiziksel klavye alışkanlığını bırakmayan BlackBerry Key 2 sonunda resmen tanıtıldı. İşte TLC tarafından tanıtılan BlackBerry Key2 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkındaki tüm detaylar.

BlackBerry KEYone ile oldukça benzer tasarıma sahip olan KEY2 için selefine göre birçok iyileştirme yapılmış. Görünen o ki TLC de yeni tanıtım videosu ile bu iyileştirmelere daha fazla dikkat çekmek istiyor. Paylaşılan video ile KEY2 özellikleri için detaylı bir tur sunuluyor.

Fiziksel tuşlu BlackBerry KEY2 tasarımı ve özellikleri ile ilgili olarak birçok detaylı bilgi paylaşıyor. Öte yandan, cihazı övmek için her türlü klişe kelimenin üstüne basıla basıla ifade edildiğini de söylemeden geçemeyeceğiz. Cihazın Speed Key, Private Capture, Locker gibi daha birçok özelliğinin kullanımına dair detayların nasıl çalıştığını da videoda görebiliyoruz.

Apple ve Samsung akıllı telefonların yüksek ekran kasa oranı için çalıştığı ve piyasada hüküm sürdüğü günümüzde, BlackBerry fiziksel tuşları ve güvenliği ile başka bir kulvarda kendisini ön plana çıkarmaya çalışıyor. Cihazın özellikle de iş dünyasında oldukça beğenildiğini hatırlatmak gerek.

Ali Koç neden Blackberry Keyone kullanıyor? (VİDEO)

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ilginç bir şekilde, piyasadaki pahalı amiral gemilerini değil, Blackberry Keyone kullanıyor. Peki, Ali Koç neden Blackberry Keyone kullanıyor? İşte cevabı!

4.5 inç IPS LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 660 mobil platformu, 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama, 3500 mAh batarya, 12 Megapiksel çift arka kamera ve 8 Megapiksel ön kameranın cihazın özellikleri arasında yer aldığını da not olarak düşelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.