DOLAR 32,4862
EURO 34,6800
ALTIN 2.406,91
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Black Widow filmi için ilk fragman yayınlandı Marvel evreninin açıklanan yeni film takviminde de yer alan Black Widow filminin ilk fragmanı bugün …

04.12.2019
A+
A-

Natasha Romanoff, Black Widow filmi ile geri dönüyor

Marvel sinematik evrenini takip edenlerin sevdiği karakterler arasında yer alan Black Widow – Natasha Romanoff, ilk olarak 2010 yılında vizyona giren Iron Man 2 filminde izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Filmde Tony Stark’a yardım eden bir SHIELD ajanıydı. Romanoff, ilk Avengers filmi ile tüm Avengers serilerinde kilit isimlerin arasında yer alarak karşımıza çıkmıştı.

Geçtiğimiz yıl oldukça büyük bir gişe hasılatı elde eden Avengers: Endgame filminin sonu kendisi için hüsranla sonuçlanmıştı. Ruh taşını almak için Hawkeye ve Black Widow, Vormir’e bir ekip olarak gidiyordu. Ruh taşını elde etmek için sevdiğin birini feda etmeleri gerektiğini bilmeyen ekip, “Whatever it takes” (Ne pahasına olursa olsun) diyerek kendini uçurumdan aşağı bırakıp hayatını kaybediyordu.

Natasha Romanoff’un Marvel evrenine geri dönüp dönmeyeceği henüz belli değil ancak Marvel, solo filmin ilk fragmanını bugün yayınladı. Film yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Scarlett Johansson’un başrolüne yer aldığı filmde Red Guardian rolünde David Harbour, Yelena Beloav rolünde Florence Pugh ve Melina rolünde de Rachel Weisz bulunuyor.

Black Widow filmi 2020 yılında izleyicilerle buluşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.