DOLAR 32,2668
EURO 34,8259
ALTIN 2.434,11
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

Bitcoin ve altcoin analizleri hakkında en güncel ve detaylı bilgilere ulaşın. Kripto para piyasalarıyla ilgili analizler, tahminler ve yorumlar burada!

20.04.2024
A+
A-

Bitcoin, dip seviyeleri satın alımına yönelik güçlü taleple bir aralıkta konsolide oluyor. Kripto analistlerine göre, bu durum düşük seviyelerde sağlam bir alımın olduğunu gösteriyor. Bitcoin ve diğer altcoinler olan AVAX Coin gibi belirli kripto paraların kısa vadede durumu nasıl? Kripto analisti Rakesh Upadhyay, ilk 10 kripto para birimini detaylı bir şekilde inceliyor.

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

Bitcoin ve Ethereum Analizleri

Bitcoin ve Ethereum Analizleri

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi: Bitcoin’in son düşüşü alıcıların 19 Nisan’da güçlü bir şekilde satın almasıyla destekleniyor. Ancak, 66.067 dolar seviyesindeki 20 günlük hareketli ortalama direnci, ayıların güçlü bir şekilde ortaya çıkabileceğine işaret ediyor. Bitcoin 60.775 dolar seviyesinin altına düşerse, çift tepe formasyonu tamamlanabilir, ve 47.773 dolara kadar bir düşüş yaşanabilir.

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi: Ethereum, 20 günlük hareketli ortalama seviyesine yaklaşıyor. Bu seviye üzerindeki zorlu mücadele, fiyatın 2.852 dolara kadar düşebileceğini gösteriyor. Ancak, fiyat 20 günlük hareketli ortalama seviyesinin üzerine çıkarsa, 3.679 dolara doğru bir yükseliş mümkün olabilir.

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

Diğer Altcoin Analizleri

Diğer Altcoin Analizleri

  • Binance Coin (BNB) Fiyat Analizi: BNB, 495 dolardan 635 dolara kadar konsolidasyon gösteriyor. Boğalar ve ayılar arasındaki belirsizlik devam ediyor. Boğaların 565 dolar direncini aşması durumunda, BNB’nin 635 dolara kadar yükselebileceği görülebilir. Ancak, fiyatın 495 doların altına düşmesi durumunda, çift tepe formasyonu tamamlanabilir ve fiyat 460 dolar ve 400 dolar seviyelerine doğru düşebilir.
  • Solana (SOL) Fiyat Analizi: Solana, 126 dolar seviyesinden destek alıyor ve boğaların gücünü gösteriyor. Fiyatın 20 günlük hareketli ortalama seviyesine yaklaşması bekleniyor. Keskin bir düşüş durumunda, SOL’un 126 doların altına inmesi mümkün olabilir. Yükseliş durumunda ise SOL’un 185 dolara kadar yükselebileceği öngörülebilir.

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

Bitcoin ve Altcoin Analizleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.