DOLAR 32,3395
EURO 34,8487
ALTIN 2.389,59
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Bitcoin Meme Coinleri Yükselişte

Bitcoin meme coinleri piyasada yükselişte! Dogecoin ve diğer popüler kripto paraların etkisiyle meme coinleri değer kazanıyor. Yatırımcılar dikkat!

14.04.2024
A+
A-

Bitcoin Blockchain tabanlı meme coinler, yatırımcılar arasında favori olarak öne çıktı. Yaklaşan Bitcoin halving ve son BTC fiyat rallisi, BRC-20 tokenleri ve PUPS ve PIZA gibi meme coinlerde kazançları katalize etti. Dahası Bluntz takma adlı popüler analist, PUPS için daha fazlasını bekliyor.

PUPS ve PIZA’nın Durumu

PUPS ve PIZA'nın Durumu

Kripto piyasası genelinde sert satışlar yaşanırken, PUPS ve PIZA gibi meme coinlerinin öne çıktığı görülüyor. Bu iki coin, 19 Nisan’daki yarılanma etkinliği öncesinde yatırımcıların dikkatini çekiyor. PUPS’un piyasa değeri hızla artarak 680 milyon dolara ulaştı ve günlük işlem hacmi 17 milyon doların üzerinde seyrediyor. PUPS’un günlük kazancı %14’ün üzerindeydi ve haftalık kazancı %147’yi aştı. PIZA da benzer şekilde çift haneli fiyat artışlarıyla dikkat çekiyor.

Bluntz’un Analizi

Bluntz'un Analizi

Popüler analist Bluntz, PUPS için olumlu sinyaller veriyor. Analistin dört saatlik grafik üzerinde yaptığı analize göre PUPS, hala yukarı yönlü potansiyele sahip. Bluntz’un teknik analizine göre, yükselen kanalın üst sınırında meydana gelen kırılma, yükseliş hareketi olarak yorumlanıyor. Bu nedenle analist, PUPS üzerinde long pozisyon aldığını belirtiyor.

Kaynak: Bluntz

Bitcoin Yarılanması ve Etkileri

Bitcoin Yarılanması ve Etkileri

Bitcoin’in yaklaşan yarılanması, Bitcoin ve ekosistem tokenleri için önemli bir katalizör görevi görüyor. Bu durum, kripto para birimleri piyasasında kısa vadeli fiyat artışlarına neden olabiliyor. Ancak piyasa katılımcıları, yarılanma öncesinde yaşanan fiyat beklentileriyle ilgili olarak dalgalanmaların etkilerini gözlemlemeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.