DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Bitcoin Halving ve Mark Yusko’nun Fiyat Tahmini

Bitcoin halving etkinliği ve Morgan Creek Capital Yönetim Kurulu Başkanı Mark Yusko’nun Bitcoin fiyatı hakkındaki tahmini hakkında detaylı bilgileri bu içerikte bulabilirsiniz.

31.03.2024
A+
A-

Bitcoin Halving Etkinliği Yaklaşıyor

Bitcoin Halving Etkinliği Yaklaşıyor

Lider kripto para Bitcoin’in merakla beklenen halving etkinliğine sayılı günler kaldı. Piyasa oyuncuları ve yatırımcılar bu olayı sabırsızlıkla bekliyor. Halving ile BTC’nin üretimi yarıya inecek. Uzmanlar ve analistler bu deflasyonist gelişmenin fiyat üzerinde önemli etkisi olacağını söylüyor.

Mark Yusko’nun Bitcoin Fiyat Tahmini

Mark Yusko'nun Bitcoin Fiyat Tahmini

Morgan Creek Capital Management’ın CEO’su ve CIO’su Mark Yusko, Bitcoin için bu yıl agresif bir fiyat hedefi belirledi. Yusko, 2024 için fiyat hedefini 150.000 dolar olarak açıkladı. Ayrıca, Bitcoin’in diğer kripto paralara ve altına göre avantajları olduğunu vurgulayarak, BTC’nin hala büyüme potansiyeli olduğunu belirtiyor.

Mark Yusko, Bitcoin’in Amerika’daki spot Bitcoin ETF’leri sayesinde yükseliş trendinde olduğunu ifade ediyor. Bu finansal ürünlerin yatırımcılardan büyük talep görmesi, BTC’nin fiyatını olumlu yönde etkiliyor. Yusko ayrıca, halving olayının da Bitcoin’in fiyatında belirleyici olacağını ve uzun vadede daha yüksek fiyatlar görebileceğimizi öngörüyor.

  • Yusko’ya göre, Bitcoin’in fiyatı halving sonrasında büyük bir hareket yapacak ve yıl sonuna doğru daha da yükselecek.
  • Uzun vadede ise Yusko, Bitcoin’in fiyatının 10 kat artarak 700.000 dolara kadar yükselebileceğini tahmin ediyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.