DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Bitcoin Halving ve CZ’nin Görüşleri

Bitcoin halving etkinliği ve Binance CEO’su CZ’nin görüşleri hakkında detaylı bilgi edinin. Kripto para dünyasındaki güncel gelişmeleri takip edin ve yatırım stratejilerinizi güncelleyin.

19.04.2024
A+
A-

Bitcoin Halving Etkinliği ve CZ’nin Görüşleri

Bitcoin Halving Etkinliği ve CZ'nin Görüşleri

Bitcoin’in halving etkinliği için geri sayım başladı. Eski Binance patronu Changpeng Zhao, halving ile ilgili önemli bir konuya açıklık getirmek için bir paylaşım yaptı. Halving, blok ödülünü azaltarak Bitcoin’e daha fazla kıtlık getirecek. CZ, geçmiş yarılanmaların ardından Bitcoin fiyatının yükseldiğini belirtti. Ayrıca, CZ’ye göre Bitcoin halving’in hisse senedi bölünmesi gibi olmadığını belirtti.

CZ’nin Yasal Durumu ve Yi He’nin Açıklamaları

Binance’in kurucu ortağı Yi He, CZ’nin ABD’deki yasal durumunun “büyük ölçüde barışçıl” olduğunu açıkladı. Changpeng Zhao, ABD’de alacağı ceza ile ilgili olarak olumlu bir durumda olduğunu belirtti. Zhao’nun ceza duruşması 30 Nisan’da gerçekleşecek ve 18 aya kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalması olası. ABD’li savcılar ise daha uzun bir ceza talep ediyor. CZ, kefaletle serbest kaldı ve kefalet koşullarına uymaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.