DOLAR 32,3450
EURO 34,8212
ALTIN 2.376,85
BIST 10.256,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Bitcoin Halving ve Altcoin Projeleri

Bitcoin halving, kripto para dünyasında büyük bir etkiye sahip olabilir. Bu yazıda, halving’in altcoin projeleri üzerindeki potansiyel etkileri incelenmektedir.

11.04.2024
A+
A-

Bazı traderlar, Bitcoin tabanlı meme paraları, NFT’ler ve Ordinallerin hem teknik hem de ciddi olmayan projelerden oluşan bir “halter stratejisinin” parçasını oluşturabileceğini söylüyor. Bitcoin’in bu ayın sonlarında gerçekleşmesi beklenen halving etkinliği, ilgili ağlar ve ekosistem tokenleri üzerinde bir dizi bahise neden olabilir. Ayrıca yatırımcılar hem teknik hem de meme coin projelerinde yükseliş bekleyebilir.

Halving ve Yatırımcı Beklentileri

Halving ve Yatırımcı Beklentileri

Halving, yeni coinlerin yaratılma hızını azaltır ve mevcut arzı da azaltır. Mevcut blok ödülü 6,25 BTC iken halving sonrasında 3,125 BTC’ye düşecek. Kripto yatırımcıları, para anlatılarının sürekli değişmesi nedeniyle bir “satın alma nedeni” arayışında olduklarını ve Bitcoin ekosistemine odaklanabileceklerini düşünüyor.

Yükseliş Beklenen Altcoin Projeleri

Ticaret firması Wintermute’un OTC masası, Bitcoin ekosistemine dönecek sermayenin $RUNE, $STX ve $ORDI gibi tokenlere fayda sağlayabileceğini ve performanslarını artırabileceğini belirtiyor.

RUNE Coin, STX ve ORDI Fiyatları

RUNE Coin, STX ve ORDI Fiyatları

CoinGecko verilerine göre, THORChain’in RUNE’u ve Stack’in STX’i geçen yıl en iyi performans gösteren tokenler arasında yer aldı. Ayrıca, Meme coin ordi (ORDI) Eylül ayından bu yana %2,500’ün üzerinde artış gösterdi.

Meme Coin Çılgınlığı ve Ordinals

Meme Coin Çılgınlığı ve Ordinals

Runes protokolü ve meme coin projeleri, Ethereum’un yüksek maliyetleri ve ağ tıkanıklığı nedeniyle Bitcoin ekosistemine ilgiyi artırabilir. Ordinals protokolü, Bitcoin tabanlı işlemlere dijital sanat referansları ekleyerek verileri Bitcoin blockchain’ine yerleştirme imkanı sunmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.