DOLAR 32,2625
EURO 34,7700
ALTIN 2.408,69
BIST 10.293,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Bitcoin Halving Etkisi: Altcoin Analizi

Bitcoin halving etkisi altcoinlere nasıl yansır? Bitcoin’in fiyatı üzerindeki etkileri ve altcoin analizleri. Kripto para piyasasındaki gelişmeleri yakından takip edin.

21.04.2024
A+
A-

Merakla beklenen dördüncü Bitcoin halving olayı geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşti, ancak kripto para piyasasında beklenen dramatik bir fiyat hareketi yaşanmadı. Küresel piyasa değeri %1,37’lik bir düşüşle 2,32 trilyon dolara geriledi ve ticaret hacmi %36 oranında azalarak 72,64 milyar dolara indi. Bazı analistler yıl sonuna kadar potansiyel bir boğa hareketi öngörürken, diğerleri altcoinlerde önümüzdeki günlerde önemli fiyat düşüşleri bekliyor.

Wormhole: İlk Sırada

Wormhole: İlk Sırada

Analist Pooja Khardia’ya göre, Bitcoin halving sonrası bazı altcoinler için satış düşünülmeli. Bu altcoinler arasında ilk sırada Wormhole bulunuyor. Farklı Blockchainler arasında token transferini kolaylaştıran Wormhole, son iki haftada %57,38’lik bir değer kaybı yaşadı ve şu anda 0,5879 dolardan işlem görüyor. Günlük işlem hacmi de %17,13 oranında azalarak 137 milyon dolara geriledi.

  • Değer: %57,38 düşüş
  • İşlem Hacmi: %17,13 düşüş

Starknet ve Worldcoin Durumu

Starknet ve Worldcoin Durumu

Ethereum ağını ölçeklendirmeyi amaçlayan Starknet, son bir ayda %41,34’lük bir düşüş yaşadı ve şu anda 1,33 dolardan işlem görüyor. Worldcoin ise yapay zeka tokenlerine odaklanan bir proje olmasına rağmen, son zamanlarda 5,02 dolardan işlem görüyor ve değer kaybına devam ediyor.

  • Starknet Değer: %41,34 düşüş
  • Worldcoin Değer: %37 düşüş

Conflux: Son Durum

Conflux: Son Durum

Analize göre, son günlerde önemli dalgalanmalar yaşayan Conflux (CFX) şu anda 0,2399 dolardan işlem görüyor. Geçen ay %36’lık bir düşüş yaşayan Conflux’ta, herhangi bir toparlanma belirtisi görünmüyor.

  • Değer: %36 düşüş
  • İşlem Hacmi: 52 milyon dolar

To stay up-to-date with the breaking news, follow us on Twitter, Facebook, and Instagram. Join our Telegram and YouTube channel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.