DOLAR 32,3744
EURO 35,0015
ALTIN 2.325,97
BIST 9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Birol Güven ve Emre Kavuk’tan duygulandıran Rasim Öztekin açıklaması

28.05.2022
A+
A-

Akşam Gazetesi’nden Merve Yılmaz Oruç’a konuşan Emre Kavuk ve Birol Güven, söz merhum Rasim Öztekin’den açılınca şu ifadeleri kullandı:

Emre Kavuk: “Rasim Öztekin ile ilk kez çalıştık. Daha önceden tanışıklığımız vardı. Onunla ilgili aklımda kalan bize anlattığı hikâyelerdir. Bizi çok güldürüyordu çalışması çok keyifli, hep yardımcı oluyordu. Gerçek bir profesyonel idi. Benim için onunla çalışmak şanstı.”

Birol Güven: “Rasim Öztekin bana patron derdi ama aramızda samimi bir ilişki vardı. Ailecek görüşürdük, tatillere giderdik. Uzun yıllar birlikte çalıştık. Dosttuk biz. Filmde bahçıvan karakterine hayat veriyor. Bizim bilge kişimiz aslında. Dedim ya filmde bir derdimiz var diye. O derdi anlatan kişi Öztekin’in oynadığı karakter. Filmin olmazsa olmazı Rasim’dir. Bazı sürpriz taraflar olacak. Filmi izleyemedi kendisi. Ben ona pandemide vizyona giremiyoruz gel izle dedim ama onun uğuru varmış. Filmi vizyonda salonda izlemek istermiş.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.