DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Birisi tuşlu telefon mu dedi? LG Folder 2 tanıtıldı! Tuşlu ve kapaklı telefonları özlediniz mi? O zaman size bir müjdemiz var: LG Folder 2 özellikleri belli…

14.04.2020
A+
A-

Kapaklı ve tuşlu telefonlara geri dönüşü simgeleyen LG Folder ilk olarak 2018 yılında karşımıza çıkmış ve sevilmişti. Herkes maalesef en iyi özellikteki telefonları tercih edemiyor. Bu nedenle LG Folder, giriş seviyesi ve yeterli bir telefon alternatifi olmasıyla öne çıkıyor.

Önceki serinin halefi olarak karşımıza çıkan LG Folder 2 özellikleri ile ondan elbette daha gelişmiş. Tasarımsal olarak oldukça şık duran telefonun, ekran boyutu da oldukça başarılı. Gri ve beyaz renk seçenekleri ile sunulan kapaklı telefonun kapağı açıldığında bizi 2.8 inç LCD bir ekran karşılıyor.

Ekran tarafında 240 x 320 piksel çözünürlükle gelen telefonun Snapdragon 210 işlemciyi kullandığını belirtelim. İşletim sisteminin Android olduğu telefon, geliştirilmiş kapaklı ve tuşlu bir telefon özelliği taşıyor.

Telefonun 1 GB RAM kapasitesi bulunuyor ve ona 8 GB depolama alanı eşlik ediyor. Bunun yanında bu depolamaya ek olarak microSD kart desteği de mevcut. Telefonun kamera özelliklerine gelecek olursak, ön kamera eklenmemiş olan bu telefonun arka kamerasının 2 Megapiksellik bir sensörün olduğunu söyleyelim.

Telefon bunların yanında 1.470 mAh’lik bir batarya ile geliyor. Telefon yaklaşık olarak 162 dolar civarında bir fiyata alıcılarını beklerken, 17 Nisan’dan itibaren Güney Kore’de satışa çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.