DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Birce Akalay: “Samimiyet ve sıcaklık duygusu yok oldu”

17.04.2020
A+
A-

Birce Akalay, dünyadaki birçok ülkenin ve Türkiye’nin de mücadele ettiği virüsün artık insanlar arasındaki samimiyet ve sıcaklık duygusunu kaybettirdiğini söyledi.

Artık kimsenin eskisi gibi olmadığını söyleyen Akalay, “Sanmasınlar gönlümüz bir atmıyor, bu yüzden o yayınları yapıyoruz. Herkes kadar market alışverişi yapıyor, korunarak bir markete giriyorsun bir alışveriş yapmak için, cımbızlayarak alıyorsan hızlıca.

“KİMSE BİRBİRİNİN YÜZÜNE GÖZÜNE BAKMIYOR”

Normalde sıcak toplumuz… Selamı severiz, birbirini tanır herkes selamlaşır ya, şimdi kimse birbirinin yüzüne, gözüne bakmıyor, kontak kurmuyor. Kendimi ilk alışverişte garip hissettim.

“KORKUSUZ OLMAMAK LAZIM”

Garip bir his. Neyin içindeyiz? Zaten sokaklar bomboş, öyle de olmalı. İki gün sokak yasağından sonra market için dışarı attı insanlar kendilerini ama bu durum ciddi. Bu kadar korkusuz olmamak lazım.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.