DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Bir küvet bozuk parayla iPhone XS satın aldı!

13.11.2018
A+
A-

Rusya’da yaşana olay ile birlikte bir genç biriktirmiş olduğu 100 bin Rus rublesi (1400 dolar) ile iPhone XS satın almak üzere en yakın Apple Store mağazasına giderek, eşi benzeri görülmemiş bir olaya imza attı.

Beğenmiş olduğu iPhone XS modelini satın almak üzere ödeme yapmaya giden genç, yetkilileri adeta şok etti.  Rusya’da Apple Store mağazasında müdürlük yapan, Ludmila Semushina’nın yapmış olduğu açıklamaya göre mağazaya bir küvet bozuk parayla giren gençler, 256 GB‘lık iPhone XS modelini satın aldıklarını belirtiyor.

Daha sonrasında ise 100 bin Rus rublesini saymak zorunda kaldıkları belirten Ludmila Semushina, şu zamana kadar yaşamış olduğu en ilginç ana şahit olduğunu özellikle ifade ediyor.

Ölen kızına iPhone şeklinde mezar taşı yaptırdı!

Rusya’dan ilginç kareler gelmeye devam ediyor. Rusya’da bir baba ölen kızının  çok sevdiği iPhone 6 model telefonunu mezar taşı yaptırdı.

Bu olay ile ilgili olmasa da hatırlayacağınız üzere Rusya’da yaşayan baba  ölen kızının ardından oldukça sıra dışı bir mezar taşı yaptırmıştı. Ölen 28 yaşındaki Rita Raisovna adlı genç kızın bir dakika bile yanından ayırmadığı iPhone 6 model telefonunu mezar taşı yaptıran baba, bu mezar taşı için  1800 dolardan fazla para harcayarak, sosyal medyada bir hayli konuşulmuştu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.