DOLAR 32,3906
EURO 34,7999
ALTIN 2.401,07
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Bir Gençlik ve Güzellik İksiri “Ölmez Çiçek”

11.11.2019
A+
A-

Doğa çeşit çeşit bitkisi, meyvesi, çiçeği, ağacı ile binlerce yıldır şifa veriyor. Hiç yorulmadan ve bıkıp usanmadan…

Sentetik ürünlerdeki zararlı ve toksik maddeler yarardan çok zarar getiriyor. Sadece estetik ve güzelliğe odaklanmış zihinler, doğanın şifalandırıcı gücünü, yaşamın kudretini fark etmiyor. Doğal olandan uzaklaşıp kimyasallara bulandıkça insan kendisini, daha yorgun, daha sağlıksız, daha verimsiz ve daha mutsuz hissediyor. 

Artık daha farklı bir bilince, daha bütünsel bir güzelliğe uyanma zamanı! Doğadan şifalanma, düşünme ve uygulama zamanı! 

Bu yazımda, sizlere, güzellik ve gençlik iksiri, “Ölmez Çiçek Yağı”ndan bahsedeceğim.

Ölmez çiçek, papatyagiller familyasından, nadir yetişen endemik bir tür. Antik dönemlerden beri sağlık ve güzellik için kullanılmış. 

Bu mucize çiçek, aromaterapi, doğal kozmetik ve parfümeri sektöründe kullanılıyor. Çok değerli, çünkü 90 dakikalık damıtma sürecinden sonra, 1 ton kurutulmuş ölmez çiçekten sadece 850 gram kadar yağ elde edilebiliyor.

Yaşlanma karşıtı, bakteri yok edici, sakinleştirici, antiallerjik, ağrı azaltıcı, iltihap kurutucu, mantarları tedavi edici ve cildi onarıcı etkilere sahip. Sivilce, yara ve izler için de birebir… 

Saçları kalınlaştırıp güçlendiriyor. Dökülmeyi engelleyip uzamasını hızlandırıyor.  

Birinci derece güneş yanıklarına karşı da çok etkili. Cildi yoğun bir şekilde nemlendirip rahatlatıyor. Aynı zamanda, güneşte kaldığınızda, cildi UV ışınlarının olumsuz etkilerinden koruyor. 

İçeriğindeki serbest radikaller sayesinde kollajen sentezini 6 kat arttırıyor ve ciltte mikro dolaşımı aktive ediyor. Böylece kırışıklıklar, sarkmalar ve tüm yaşlanma etkilerine karşı, cildi derinlemesine nemlendirerek savaşıyor.

Şimdi sizlere, ölmez çiçeğin mucizevî etkilerini deneyimlemeniz için, evde uygulayabileceğiniz kolay bir yüz serumu tarifi vermek istiyorum;

– 10 damla ölmez çiçek yağı

– Baz olarak 30 ml kuşburnu, jojoba veya üzüm çekirdeği yağı

Maya Natural’in ölmez çiçek yağını satın almak isterseniz lütfen tıklayınız;

https://www.mayanatural.com.tr/detay/saman-cicegi-olmez-cicek-yagi-nuka-uy-016

Güzellik, bakım ve doğal kozmetiğe dair merak ettiğiniz konular, sorular, iletmek istediğiniz bilgiler, doğal sağlık, güzellik ve bakım önerileriniz varsa lütfen aysen@mayanatural.com.tr e-posta adresime yazın. 

Doğayla, sevgiyle kalın. Sağlık ve güzellik ‘En Doğal Hakkımız’ 

Ayşen Baloğlu / Yazar & Yaşam Koçu

https://www.mayanatural.com.tr

https://www.instagram.com/mayanatural.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.