DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Bir çocuk babası Bradley Cooper: Kızımla bağ kurmakta zorlandım

Şimdilerde Amerikalı bestekar Leonard Bernstein’in hayatını ve Felicia Montealegre ile evliliğini konu alan Maestro filmiyle gündemde olan Bradley Cooper, Irina Shayk ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Lea hakkındaki itiraflarıyla gündem oldu.

02.03.2024
A+
A-

Bir süredir ünlü model Gigi Hadid ile aşk yaşayan Bradley Cooper, son röportajında Irina Shayk‘tan dünyaya gelen kızı Lea hakkında konuştu.

İLK SEKİZ AY KIZINI SEVMEKTE ZORLANMIŞ

Ünlü isim, şimdilerde 6 yaşında olan kızı için “İlk sekiz ay çocuğu gerçekten sevip sevmediğimi bile bilmiyordum” diyerek Lea ile bir bağ kurmanın kendisine doğal gelmediğini açıkladı.

Kızını gerçekten sevmesinin 8 ayını aldığını ifade eden Cooper, “Çocuğum için anında ölürebilirim” diyen ebeveynlerle ilişki kuramadığını da “Benim deneyimim bu. Ondan büyülendim. Onunla ilgilenmeyi sevdim. Ama biri silahla gelse ölür müydüm?” sözleriyle paylaştı.

“BABA OLMASAYDIM HAYATTA OLACAĞIMDAN EMİN DEĞİLİM”

Lea’nın hayatını tamamen değiştirdiğini itiraf eden Cooper, “Baba olmasaydım hayatta olacağımdan emin değilim. Çünkü bundan sonra yapacağınız her şeyi bu belirleyecek. DNA’nız size sizden daha önemli bir şeyin var olduğunu söyleyecek” ifadelerini kullandı.

KIZIYLA GALAYA KATILDI

Öte yandan Bradley Cooper, geçtiğimiz aylarda kendisinin çekip, yönettiği ve oynadığı “Maestro” isimli filmin galasında  6 yaşındaki kızı Lea ile ilk kez bir etkinlikte boy göstermişti.

Ayrıca Bradley Cooper, 2015’te aşk yaşamaya başladığı Irina Shayk ile yollarını 2019 yılında ayrılmıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.