DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Bingölspor’dan SMA Dayanışması: Bilet Geliri Efrayim Gökalp İçin Bağışlandı

Bingölspor, SMA Dayanışması için bilet gelirini Efrayim Gökalp’e bağışladı. dayanışma ve umut dolu maç haberi.

13.09.2025
A+
A-

12 Bingölspor, Karaköprü Spor maçında elde edilen bilet gelirini SMA hastası bebeğe bağışladı. Kulüp açıklamasında, Karaköprü Spor karşılaşmasında toplanan 455.256 TL değerindeki bilet gelirinin 5 aylık SMA hastası Efrayim Gökalp’in tedavisi için aktarıldığı belirtildi.

Yeşil-beyaz sevdamız sadece sahada kalmıyor; bu mücadelede bir annenin duası, bir babanın gözyaşı ve bir çocuğun umudu var. Taraftarlarımızın, iş insanlarımızın ve Bingöl halkının destekleriyle sergilediğimiz dayanışma, şehrimizin kalbinin nasıl attığını Türkiye’ye bir kez daha gösterdi. Bingölspor olarak söz veriyoruz: Efrayim bebeğin sağlığına kavuşana kadar yanındayız ve mücadelemiz sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.