DOLAR 32,3244
EURO 34,8465
ALTIN 2.387,31
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Binance TAO Vadeli İşlemleri için Duyuru

Binance TAO Vadeli İşlemleri için yapılan duyuru ile ilgili detaylar ve güncellemeler. Vadeli işlemler hakkında bilgi almak için tıklayın.

11.04.2024
A+
A-

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, Bittensor (TAO) tokenini listesine ekledi. Bu hamle, kripto para topluluğunda büyük bir heyecan yarattı. Ardından Binance, TAO için vadeli işlem müjdesini duyurarak fiyatı daha da yukarı taşıdı.

Binance TAO’yu Vadeli Piyasada Listeliyor!

Binance TAO’yu Vadeli Piyasada Listeliyor!

Binance, TAO’yu vadeli piyasada listeleme kararı aldı. Borsanın yaptığı duyuruya göre:

  • Binance, Bittensor’un (TAO) Binance Simple Earn ve Binance Convert’e eklenmesinden heyecan duyuyor.
  • TAO, sırasıyla 11 Nisan TSİ 17:30, 1 Nisan TSİ 17:30 ve 12 Nisan TSİ 13:00’te Binance Marjin, Binance Vadeli İşlemler ve Binance Otomatik Yatırım’a eklenecek.

Binance TAO’yu 4 İşlem Paritesinde Spotta Listeledi

Binance, TAO’nun spotta listelenmesine ilişkin detayları paylaştı. 11 Nisan itibariyle, TAO/BTC, TAO/USDT, TAO/FDUSD ve TAO/TRY gibi spot alım satım paritelerinde işlem yapılabilir hale geldi. Bu sayede yatırımcılar farklı seçeneklerle TAO tokeni ile etkileşime geçebilirler.

TAO Fiyat Performansı

TAO Fiyat Performansı

Binance tarafından TAO’nun spot ve vadeli işlemlerde listelenmesi, tokenin değerinde önemli bir artışa neden oldu. Bu durum yatırımcılar arasında büyük bir iyimserlik yarattı. TAO’nun fiyatı gün içinde 735 dolara kadar çıkarak önemli bir artış gösterdi. Vadeli işlem liste duyurusuyla birlikte yükseliş trendine girdi ve günlük bazda yaklaşık %18 artışla 709 dolardan işlem görmeye başladı.

TAO’nun Geleceği

TAO'nun Geleceği

TAO tokeni son yedi gün içinde %15’ten fazla bir artış gösterdi. 24 saatlik işlem hacmi %365 artışla yaklaşık 335 milyon dolara yükseldi. Binance’in TAO’yu listelemesiyle birlikte tokenin performansına yönelik beklentiler de yükseldi. Yatırımcılar arasında sürekli bir ilgi ve potansiyel yükseliş beklentisi bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.