DOLAR 32,1940
EURO 34,9684
ALTIN 2.507,92
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Binance Launchpool’da Listelenecek Aday Projeler

Binance Launchpool’da listelenecek aday projeler hakkında detaylı bilgi edinin. Yatırım fırsatlarını kaçırmayın, yeni projeleri keşfedin ve kazanç sağlayın.

01.05.2024
A+
A-

Binance Launchpool, kullanıcıların yeni kripto para birimlerini kazanmalarına olanak tanıyan bir platformdur. Bu, kullanıcıların BNB, BUSD ve diğer token’leri stake ederek yeni token’leri edinmelerini sağlar. Launchpool, kullanıcıların yeni projeleri erken aşamada keşfetmelerine ve kazanç elde etmelerine yardımcı olur. Launchpool’a eklenen projeler, genel olarak daha fazla görünürlük elde eder. Bu yazımızda, CryptoRank’e göre Binance Launchpool’da listelenmeye aday bazı projeleri aktaracağız.

Birinci Aşama:

  • LayerZero: Birden fazla blockchain arasında değer aktarımı için bir çözüm sunan bir interoperabilite projesidir. LayerZero, farklı blockchain arasında işlem yapmayı kolaylaştırarak kripto para ekosisteminin daha verimli ve kullanışlı hale gelmesine yardımcı olabilir.
  • Monad: Monad, Ethereum işlemlerinin ardışık düzende yürütülmesi yoluyla yeni bir olasılık paradigmasını başlatan, merkezi olmayan, geliştirici odaklı bir layer 1 akıllı sözleşme platformudur.
  • Xterio: Xterio, küresel bir ekip ayak izine sahip bir oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır.

İkinci Aşama:

  • Puffer Finance: Ethereum blockchaini için bir likit restaking projesidir. Puffer Finance, kullanıcıların stake ettikleri token’ler üzerinde ek getiri elde etmelerini sağlayarak likiditeyi artırmaya yardımcı olabilir.
  • Milkyway: Celestia tabanlı bir likit staking protokolüdür.
  • Initia: Initia, birbirine bağlı Katman 2 (L2) blockchainlerinden oluşan bir ağı teşvik ederek Blockchain gelişimini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir blockchain platformudur.
  • Babylon: Babylon, Gardens adı verilen yatırım kulüpleri oluşturarak topluluk liderliğinde DeFi’ye yatırım yapılmasını sağlayan bir varlık yönetimi protokolüdür.
  • StakeStone: STONE, rebase olmayan bir ERC-20 tokeni olan Lido’nun wstETH’si ile benzer bir mekanizmaya sahiptir.
  • Tabi: Tabi Chain ($TABI), Cosmos SDK ve CometBFT fikir birliği motoru üzerine inşa edilmiş, ölçeklenebilir, EVM uyumlu bir blockchaindir.

Üçüncü Aşama:

  • zkPass: Kullanıcıların kimlik bilgilerini ifşa etmeden işlemler yapmalarına olanak tanıyan bir dijital kimlik çözümüdür. zkPass, kullanıcıların gizliliğini ve güvenliğini artırmaya yardımcı olabilir.
  • Tea: Tea Protocol’de yönetişim sağlayan bir kripto paradır.
  • KiloEx: Merkeziyetsiz bir borsadır.

Launchpool’a Katılım

Launchpool’a Katılım

Launchpool’a katılmak için öncelikle Binance hesabınızın olması gerekir. Hesabınız varsa, Launchpool sayfasına gidip mevcut ve tamamlanmış projelerin listesini görebilirsiniz. Katılmak istediğiniz bir proje seçtikten sonra, staking yapmak için BNB, BUSD veya diğer token’leri seçmeniz gerekir. Launchpool’dan kazanç elde etmek için stakelerinizi tutmanız gerekir. Stake’lerinizi tuttuğunuz sürece, yeni token’ler kazanacaksınız. Kazançlarınız, staking yaptığınız token miktarına ve projenin performansına bağlı olacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.