DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Binance 1,3 milyar dolarlık anlaşmayı iptal etti

26.04.2023
A+
A-

Kripto para borsası Binance’in ABD’deki alt şirketi Binance.US, Voyager Digital’in varlıkları için yaptığı 1,3 milyar dolarlık anlaşmayı iptal etti. Şirketten yapılan açıklamada, “ABD’deki düşmanca ve belirsiz düzenleyici ortam” nedeniyle anlaşmanın iptal edildiği belirtildi.

‘); }

Kripto para borsası Binance, Voyager'in varlıklarını satın alıyor

Kripto para borsası Binance, Voyager’in varlıklarını satın alıyor

Haberi Görüntüle

Kripto para borsası Binance’in ABD’deki alt şirketi Binance.US, iflas eden kripto para aracı kurumu Voyager Digital’in varlıklarını satın almak için yaptığı 1,3 milyar dolarlık anlaşmayı geri çekti.

Binance.US, Voyager Digital’in varlıklarını satın almak için yaptığı 1,3 milyar dolarlık anlaşmayı, ABD’deki “düşmanca ve belirsiz” düzenleyici ortamı gerekçe göstererek iptal etti.

Açılan davada Voyager’in avukatları, şirketin Binance.US tarafından iyi niyet göstergesi olarak ödenen 10 milyon dolarlık depozito ve Binance.US’nin fesih ücretiyle ilgili tüm haklarını saklı tuttuğunu dile getirdi.

Binance.US sözcüsü de yaptığı açıklamada, ABD’deki “düşmanca ve belirsiz” düzenleyici iklimin tüm Amerikan iş dünyasını etkileyen öngörülemeyen bir çalışma ortamı getirdiğini savundu.

ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital, geçen yıl temmuz ayında iflas başvurusunda bulunmuştu.

Voyager Digital, geçen yıl aralık ayında da müşterilerine ve diğer alacaklılarına mümkün olan en kısa sürede en yüksek miktarı iade edebilmek amacıyla stratejik seçenekleri değerlendirdikten sonra varlıkları için en yüksek teklifi veren Binance.US’i seçtiğini duyurmuştu.

Binance'e düzenleme ihlalleri gerekçesiyle dava açıldı

Binance’e düzenleme ihlalleri gerekçesiyle dava açıldı

Haberi Görüntüle

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.