DOLAR 32,4936
EURO 34,9018
ALTIN 2.438,10
BIST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BHT CLINIC TEMA HASTANESİ HAKKINDA BAKANLIĞI HAREKETE GEÇİRECEK ‘ÖLÜM’ İDDİASI!

09.10.2021
A+
A-

Bht Clinic’in Türkiye’deki sağlık hizmeti anlayışına yeni bir soluk getireceğini açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Reşat Bahat’ın, hastanesi hakkında mağdurların sikayetvar.com sitesine birden fazla şikayette bulunması kafalarda soru işareti bıraktı.

İşte; babasının enfeksiyondan öldüğünü iddia eden Sedat, isimli kullanıcı ve bir çok hasta mağdurlarının şikayetvar.com sitesine yaptıkları ve Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirecek akıl almaz şikayetler…

YOĞUN BAKIM ÇOK KÖTÜ BABAM ENFEKSİYONDAN HAYATINI KAYBETTİ

Yoğun bakımı çok kötü hijyen koşulları sıfır sağlam 30 gün orada babam yaşam savaşı verdi. Covid’i yendi fakat enfeksiyondan hayatını kaybetti. Çok fazla ihmal var personel sayısı az hasta sayısı fazla dolayısı ile hemşireler bakım gösteremiyor.

BHT CLİNİC İSTANBUL TEMA HASTANESİ SONUÇ BİLGİLENDİRMESİ VE İLGİSİZLİK

14.09.21 tarihinde muayene olduğum tema bht clinic Hastanede kan tahlillerim alındı ve d vitamini çinko vs sonuçlarımın 2 gün sonra çıkacağını belirttiler ama sonuçlarım 1 hafta sonra çıktı ve bu konuyla ilgili sonuç bilgilendirmesi yapılmadı E-Nabız ®️ üzerinden herkes sonuçlarını değerlendirme yapamaz bununla ilgili 4 defa farklı günlerde farklı saatlerde iletişim merkezlerini aradığımda doktor yok denildi asistanlarına ulaşılamıyor denildi hiç memnun kalmadım…

BHT CLİNİC İSTANBUL TEMA HASTANESİ HASTAYI SADECE PARA OLARAK GÖRMEK

25 Eylül cumartesi günü Bht Clinic hastanesine acil muayene oldum. Kan tahlili aldılar, muayene ettiler ve birkaç ilaç verip yolladılar. Bugün sabah düzelmeyince hastaneye tekrar gittim. Acile gittiğimde hiçbir bilgi verilmemesine rağmen sabah kontrole geldiğimi söylememe rağmen yeni bir muayene ücreti vermem gerektiğini söylediler. Bu resmen insanları anlamaz yerine koymak. Hem cumartesi günü muayene ücreti ve tahlil parası aldılar hem de bugün tekrar istediler. İnsanlara doğru düzgün bilgi vermeden hastayı sadece para olarak görmek üzerine bir düzen kurmuşlar

BHT CLİNİC İSTANBUL TEMA HASTANESİ FAZLASIYLA ALINAN ÜCRETLER

2,5 yaşındaki oğlum için acilden giriş yaptım, doktorumdan yana herhangi bir şikayetim yok fakat hastane sistemi tamamıyla ticari olarak dönüyor, doktor muayenesi için 300 TL ödeme yaptım, daha sonra serum takıldı oğluma ve kan alındı, bu işlemler için de ayrıca toplam 808 TL ödedim, hastane çıkışında yapılan işlemlerin ve ödeme dökümünü isteyince de tamamen hüsrana uğradım, doktor beye ödemiş olduğum ücret haricinde doktor takip ücreti 260 ve müsaadeye alım ücreti 240 TL civarı ücretlendirilmişti, şok oldum resmen, orada bulunan kişilere sorduğumda ise hastane sisteminin bu şekilde olduğunu söylediler, gerçekten hastane yönetimine bu şekilde bir ücret alımını hiç yakıştıramadım. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum.

6 KİŞİ OLMADAN AŞI OLUNMAZ İDDİASI

Tema İstanbul Hastanesi’nden aşı randevusu aldım geldiğimde 6 kişi olmadan aşı olunamayacağı şeklinde kaba ve umursamaz tavırlı davranışlarla karşılaştım. Aşı olmak için arayanları ne kadar beklersiniz bilemiyoruz diyerek gelmemeleri için geri püskürtüyorlar. Hastanenin çalışanlarının tutumları son derece kötü anlayıştan uzak ve kaba.

HASTANEYE ACİLDEN GİRDİM BENDEN ÜCRET ALDILAR

21 Haziran 2021’de sabah 04:25’de Küçükçekmece’deki Bht Clinic acil servisine kızımın aşırı ilaç tüketiminden zehirlenme şüphesiyle başvurduk. Midesi yıkandı ve serum yakıldı 2.5 saat sonra 1.632.08 TL ödeme yaptık bana çok sayıda belge imzalattılar eşimi 6 ay önce kaybettiğim için kızım içinde bende bir ölüm korkusu yaşadığım İçin ne imzaladığımı farkında bile değildim. Acile zehirlenme nedeniyle yapılan girişlerden ücretlerden alınmadığını ve yapmış olduğum ücretin tarafıma en kısa zamanda iade edilmesini rica ediyorum.

Bht klinik ** isimli hekimden şikayetçiyim. Hoş ne kadar şikayet etsem de onlar doktor deyip her zaman poh pohlanıyor eşimde keratokonus hastalığı varmış bizi başka bir hekime göz çizimi için Gaziosmanpaşa’ya yönlendirdi tam ameliyata girme esnasında yeni yüzyıl hastanesindeki hekim bu göze lazer yapılırsa kör kalma riski olduğunu açıkladı tekrardan **hanımın yanına geldiğimizde ise siz göz derece mi düşürecekmişsiniz diye doktorada soru sormayın ameliyatınıza girin yapsın dedi. Lazerin bu göze uygun olmamasına rağmen lazer öneren ve ameliyatı başka hekime yaptırmaya çalışan ve hala göz duvarının ince olduğuna ikna olmayan bir bayan ısrarla bu lazer ameliyatını eşime yaptırmaya çalıştı yanına gelen profesör hekim göz duvarı ince ben dokunamam dedi.

DOKTOR ISRARLA EŞİME LAZER YAPTIRMAK İSTEDİ

Ameliyatı yapmak istemeyen doktor ince dese de kadın ısrarla eşime lazer yaptırmak istedi. Bu konu ile alakalı bize garanti veremem dedi. İnsanın canı söz konusu benden garanti beklemeyin diyen bir doktor mu olur sen kalp ameliyatı mı yapıyordun ki. Eşimin polislik sınavında derecem düşmezse engel olur mu diye soru sormasını istemedi. Bununla alakalı bize göz derecenizi düşürürüm fakat düşmezse benim başımı ağrıtmayın kağıda imza atın dedi nasıl bir işin içindeydik Allah korudu bizi.

Kaynak: https://www.sikayetvar.com/bht-clinic-istanbul-tema-hastanesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.