Beyşehir’de İnşaatta Asansör Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı
Beyşehir’de inşaat iskelesi ve asansör boşluğunda düşen işçi, olay yerine sağlık ekipleriyle hızlıca müdahale edildi. Detaylar için okuyun.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir inşaatta çalışan M.H. (33), asansör boşluğuna düşerek yaralandı. Olay, Beytepe Mahallesi’ndeki projede meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, işçi düşüş anında yaklaşık 6 metre yüksekten aşağıya düşerek ağır şekilde yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yaklaşık olarak 6 metre yükseklikten düşen kişinin bulunduğu asansör boşluğunda uzun süren çalışmanın ardından yaralıyı çıkardı. İlk müdahalenin ardından ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. Yetkililer, güvenlik önlemlerinin ve olayın ayrıntılarının netleşmesi için inceleme yürütüyor.