DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Beynindeki tümör sebebiyle acil ameliyata alınan şarkıcı Şimal’den ilk fotoğraf geldi

Geçtiğimiz yıl meme kanserini yenen şarkıcı Şimal’in bu sefer de beyninde tümör tespit edildi. Kanser tedavisi görürken 43 kiloya kadar düşen Şimal, önceki gün acil ameliyata alındı. 8 saatlik operasyonun ardından uyanan Şimal’den bugün paylaşım …

19.01.2024
A+
A-

Geçtiğimiz yıl meme kanserini yenen şarkıcı Şimal’in bu sefer de beyninde tümör tespit edildi. Kanser tedavisi görürken 43 kiloya kadar düşen Şimal, önceki gün acil ameliyata alındı. 8 saatlik operasyonun ardından uyanan Şimal’den bugün paylaşım geldi.

“HER ŞEY YOLUNDA” MESAJI

Şimal’i tedavi sürecinde hiç yalnız bırakmayan nişanlısı, şarkıcının uyandığı anları yayınladı. Oldukça bitkin görünen güzel şarkıcının paylaşımında şu ifadeler yer aldı;”Her gün daha iyi oluyoruz. Şimaliniz bol bol dinleniyor. Her şey yolunda. Çok mesaj atmışsınız yine çok teşekkür ederiz. Doğal olarak ona odaklıyız. Mesajlara geç cevap verebiliyoruz kusura bakmayın. Sevgiler.”

KANSERİ YENMİŞTİ

Genç şarkıcı Şimal, 20212in mayıs ayında meme kanserine yakalanmıştı. Kemoterapi ve radyoterapi tedavi gören ve 43 kilo kadar düşen şarkıcı, geçtiğimiz yıl kanseri yenmişti. Rutin kontrollerini yaptıran Şimal, beyninde bir tümör olduğunu öğrenmişti.

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.