DOLAR 32,3683
EURO 34,6988
ALTIN 2.391,85
BIST 10.170,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

BEYKOZ KONAKLARI’NDA YASAK AŞK!

07.05.2020
A+
A-

MedyaRadar’dan Radar Operatörü’nün yazısından…

“Beykoz Konakları’nda neler oluyor?”

Çok konuşulacak ve fazla merak uyandıracağına inandığım bu bana aktarılanı sizlere İmgesel anlatım şeklinde yapacağım kusuruma bakmayınız.

Hikayemizin kahramanları kamuoyunun yakından tanıdığı isimler.  erkek çocuk fazla meşhur bir siyasetçinin oğlu. Hızlı yaşantısı, spora ve siyasete merakı ile bilinse de zaman zaman adı kriminal olaylarla da anılmakta.

Esas kızımızı ise Türkiye’de tanımayan yok… Ünlü ekran yüzünün adı son günlerde kulağıma boşanma dedikodularıyla geliyordu.

Avukatıyla adliyeye gitmiş, ‘Boşanmak istiyorum’ demiş, ‘Acil davalar haricinde davalara bakılmıyor’ denilince gerisin geriye doğru dönüvermiş.

Anlayacağınız ‘Yangından mal kaçırır gibi’ bir boşanma telaşı içerisindeymiş.

İşyerinde de sıkıntıları var diye duysam da ünlü ekran yüzümüz AŞK hayatını gözlerden uzak bir şekilde hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyor.

Buradaki küçük bir ayrıntıyı da belirtmekte üstünlük var. oğlanımızın da başından bir evlilik geçmişti…

Babasının göz bebeği başlıca oğlumuzun yakın çevresi bu ilişkiyi birincil zamanlar onaylamamış. Oysa, AŞK bacayı sarmış ve oğlumuzun gözü hiçbir şeyi görmüyormuş. Karantina günlerinde ‘mesafe’ gözetmeksizin ikili ilişkilerine batmış dizgin devam ediyormuş…

Başlıca oğlumuz pek kaptırmış oysa bu ilişkiye kendisini, kızımıza az daha yaklaşık olarak her gün MFÖ’nün müthiş şarkısında “Uykulu gözlerle, döndüm rüyamdan, Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından” dediği gibi ‘Sarı Laleler’ değil fakat ‘Buket buket sarı güller’ gönderiyormuş…

İkili kuvvet günlerini birbirini ‘mesafe’ gözetmeksizin avunma ederek geçire dursun bayan kızımızın bünyesinde çalıştığı yayın grubundaki acar magazin muhabirleri bu aşkı üstlerine bildirmiş, üstleri de bir üstteki makama aktarmışlar.

Kişilerin ‘özel hayatına’ müdahale etmek kimsenin haddine yok. Ama, üst yönetim aralıksız özel hayatı ile gündeme gelen bu çalışanının durumundan son derece rahatsızmış!

Rahatsız oldukları bir diğer konu da bayan kızımızın yanından ayırmadığı, makam ve mevki verdiği bazı bayan çalışanların varlığıymış…

RADAR OPERATÖRÜ / MEDYARADAR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.