DOLAR 32,3742
EURO 34,7257
ALTIN 2.399,00
BIST 10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ömür Günaldı Haberler.com Stüdyosuna Konuk Oldu

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ömür Günaldı, Haberler.com stüdyosuna konuk oldu! Beyin cerrahisi alanındaki son gelişmeler ve uzman görüşleri bu röportajda.

30.03.2024
A+
A-

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ömür Günaldı, Covid-19 pandemisi sonrasında kanser vakalarında artış gözlemlendiğini vurgulayarak Haberler.com stüdyosuna konuk oldu. Günaldı, pandeminin kalp ve beyinle ilgili hastalıklarda artışa neden olabileceğini belirtti.

Covid-19 Pandemisinin Etkisi ve Yeni Virüs Tehlikesi

Sunucu Melis Yaşar’ın Covid-19 pandemisinin etkileri hakkındaki sorusuna cevap veren Prof. Dr. Günaldı, “Covid-19 salgını bizi etkiledi. Aşıların da etkisi olabilir ancak bu konuda henüz net bir bilgi yok. Covid-19 öncesi ve sonrası arasında belirgin farklar gözlemleniyor.” şeklinde konuştu.

“Dünya Yeni Virüslerle Karşı Karşıya Kalabilir”

Prof. Dr. Günaldı, laboratuvar ortamında üretilen yeni virüslerin yayılma potansiyeline dikkat çekerek, “Dünya yeni virüslerle karşı karşıya kalabilir. Laboratuvar üretimi virüsler ve riskli çalışmalar mevcut. Bu virüslerin sızması veya bilinçli olarak kullanılması insanlığı tehdit edebilir. Bu konuda devlet yetkililerimizin gerekli önlemleri aldığına inanıyorum. Önemli riskler söz konusu olabilir.” şeklinde uyarılarda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.