Beyazıt Öztürk’ün programında fiziksel temasına dair eleştiri: “Sarıp öpme asla şart değil”
Beyazıt Öztürk’ün programında fiziksel temas eleştirisi: Sarıp öpme şart değildir; samimi ama saygılı iletişim önemine vurgu yapan analiz.
Sanatçı Aydın Aydın, bir programda Beyazıt Öztürk hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Öztürk’ün yeni programını izlediğini söyleyen Aydın, yarışmacılara sık sık sarılıp öpmesinin kendisini rahatsız ettiğini belirtti. Bu davranışın özellikle kalabalık ortamlarda ve ekran başında olumlu bir örnek oluşturmadığını vurguladı.
Geçmişteki “Korona türküsünü” hatırlatan Aydın, benzer davranışların çoğu zaman sorun yaratabileceğini ifade etti. “Herkesi sarılıp öpmek zorunda mıyız? İnsanlara sevgimizi ve saygımızı başka şekillerle gösterebiliriz,” diye konuştu ve bu konunun dikkatli ele alınması gerektiğini belirtti.

Program sunucusu Erman Yapan’ın “Size de programda böyle bir davranış olsa ne yapardınız?” sorusuna Aydın, “Kesinlikle karşı dururum” yanıtını verdi. Özellikle düğünler ve kalabalık organizasyonlarda fiziksel temasın sınırlandırılması gerektiğini söyleyerek konunun şaka olarak görülmemesi gerektiğini vurguladı.
Aydın ayrıca Beyazıt Öztürk’e karşı herhangi bir kırgınlığının olmadığını ifade etti. Kendini Öztürk’ün geçmişte programına davet eden ilk isimlerden biri olarak hatırlatan sanatçı, “Beyaz Bey iyi bir insan ama bu konunun ciddiye alınması gerekiyor. Selamlaşmak yeterlidir, öpme alışkanlığını yeniden düşünmeliyiz.” ifadelerini paylaştı.
Kaynak: Haberler.com