DOLAR 32,4432
EURO 34,7597
ALTIN 2.441,10
BIST 9.919,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Beyaz Türklerin Yunanistan çıkarması!

26.09.2022
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Beyaz Türkler, bu sene de Yunanistan’ı ihya etti. Yıllardır yaz aylarında Türk tatilciyle dolup taşan Mikonos’a bu sene de çıkarma yapıldı! Aralarında Hacı-Nazlı Sabancı, Rachel Araz Kiresepi, Mina Somer gibi sosyetiklerin olduğu isimler ile Serenay Sarıkaya gibi magazin ünlüleri, tatil için soluğu gözde eğlence adasında aldı.

Yunan basını adanın popüler mekanı Nammos’un 2022 yazındaki cirosunun tam 18 milyon Euro olduğunu yazdı. Kazık fiyatlarıyla yabancı turistin sıklıkla eleştirdiği mekan, gelirinin yüzde 35’lik gibi büyük bir kısmını ABD’li ve Avrupalı turistten elde etti.

İLK SIRADA ABD’LİLER VAR

Onları yüzde 25’lik bir oranla Ruslar takip etti. Araplar ise mekanın gelirinin yüzde 18’ini karşıladı. Türkler’in 18 milyon Euro’luk cirodaki payının ise yüzde 8 yani yaklaşık 2.25 milyon Euro olması dikkat çekti.

Yaz boyunca bir mekana toplamda yaklaşık 40 milyon TL’lik bir para bırakan Türkler’in kimler olduğu ise merak konusu oldu…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.