DOLAR 32,2834
EURO 34,7821
ALTIN 2.381,64
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

BESTEMSU ÖZDEMİR VE ÖNCÜ SÖNMEZ’İN ROMANTİK YEMEĞİ!

18.06.2021
A+
A-

Bestemsu Özdemir iş insanı, Öncü Sönmez yakınlaştı. Özdemir ve Sönmez önceki gün Bağdat Caddesi’ndeki Bistro 33’te adlı mekanda görüntülendi. Baş başa romantik bir yemek yiyen çiftin uyumu çevredekilerin dikkatlerinden kaçmadı. İkilinin sohbetine bir ara yan masada olan Engin Altan Düzyatan ve Rıza Kocaoğlu’da katıldı. Mekan kapanana kadar oturan Özdemir ve Sönmez daha sonra araçlarına binerek ayrıldı.
Bestemsu Özdemir daha önce Can Yaman ve Can Aydın’la yaşadığı ilişkilerle adını duyurmuştu. Öncü Sönmez ise son olarak Türkiye güzellerinden olan Büşra Canbaz ile yaşadığı sıkıntılı ilişki ile medyada boy göstermişti.
Hürriyet/Mehmet Üstündağ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.