DOLAR 32,3901
EURO 34,7461
ALTIN 2.406,40
BIST 10.195,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Beşiktaşlı eski futbolcu Amokachi, ülkesinde yardım çalışmalarına katılıyor

16.04.2020
A+
A-

Korona virüs salgınıyla mücadeleye aktif ve emekliye ayrılmış futbolcular da yardımda bulunuyor. Bunlardan biri Beşiktaş’ın eski futbolcusu Daniel Amokachi. Amokachi’nin bir dönem formasını giydiği İngiliz Everton kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, iş adamı ağabeyi ile birlikte başkent Abuja’da bağışladıkları gıdaların paketlenmesi ve dağıtımında gönüllü olarak çalıştıkları ifade edildi.

Ülkesinde sokağa çıkma yasağının olduğunu ve kendilerinin dağıtım yapmak için izin aldıklarını belirten Amokachi, ihtiyaç sahiplerine de gıda paketi yardımında bulundukları söyleyerek, “Nijerya’da yaşayan insanların yaklaşık yüzde 80’i hayatlarını sürdürebilmek için çalışmak zorunda. İş olmadan akşam yemek yemiyorlar. İnsanların yardıma ihtiyacı var. Yaptığımız şey sadece insan olmak” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.