DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Beşiktaş’ın 2-1 Zaferinde Cengiz Ünder’in Takvimdeki İlk Golü ve Galibiyet Coşkusu

Beşiktaş’ın 2-1’lik zaferinde Cengiz Ünder’in takvimdeki ilk golü ve galibiyet coşkusu. Futbol heyecanı ve analizler bir arada.

14.09.2025
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş, RAMS Başakşehir’i 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Beşiktaş’ın yeni transferi Cengiz Ünder, 90+1. dakikada attığı golle galibiyete damga vurdu ve maç sonrası duygularını paylaştı.

Ünder, attığı gol sonrası içtenlikle, Bu duyguyu çok özlemiştim sözlerini kullanarak heyecanını dile getirdi. “Hafta başından beri çok heyecanlıydım. Bu maçı bekliyordum. Gol attıktan sonra gözlerim doldu. Bu duyguyu çok özlemişim. Sergen Hoca’nın, başkanımızın ve bu kulübün bana güvenini biliyorum. Gerçekten çok iyi hissediyorum. Kendime yakışan futbolu oynamak ve Beşiktaş formasıyla en iyi futbolumu sergilemek istiyorum” ifadelerini sarfetti.

Transfer süreciyle ilgili olarak dile getirdiği sözlerde Ünder, teknik direktör Sergen Yalçın ile olan iletişimin
“Geldiğim ilk gün konuştu. Ne istediğini bana çok net anlattı. Maçtan 3-4 saat önce odasına çağırdı ve rahat olmamı söyledi. Sergen Hoca bana güveniyor. Günden güne performansım artacaktır. Oynamak önemli olan ve Beşiktaş formasıyla ilk maçımda gol atmak benim için çok özel bir duygu” şeklinde devam etti.

Maç sonrası mevcut tabloya dair kısa bir değerlendirme yapan Ünder, Beşiktaş formasıyla ilk maçında gol atmanın özel bir his olduğunu belirtti. Söz konusu görüşmeler fiey sayfalarda yer alan açıklamaların ötesinde takımın güvenini pekiştirdi.

İlgili kaynak: Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.