DOLAR 32,3784
EURO 34,7459
ALTIN 2.410,23
BIST 10.102,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’dan derbi açıklaması: Gedson yok diye eksik değiliz

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Takımın son durumu ve 3 Mart Pazar günü oynanacak olan Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulunan Santos, kart cezalısı Gedson Fernandes’in yokluğunda, herhangi bir eksik …

29.02.2024
A+
A-

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Takımın son durumu ve 3 Mart Pazar günü oynanacak olan Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulunan Santos, kart cezalısı Gedson Fernandes’in yokluğunda, herhangi bir eksik olmayacağını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

“Gedson yok diye eksik oynamayacağız derbide, 11 kişi olacağız. Benim için önemli olan takım. Gedson’un yerine biri oynayacak ve benim istediklerimi yaparsa sıkıntı olmayacak. Bireysel olarak hiçbir oyuncuyu değerlendirmek istemiyorum çünkü diğer oyunculara saygısızlık olur. Bireysel olarak takım içindeki toplantılarda dahi oyuncularla konuşmuyorum. Eğer konuşacaksam özel olarak konuşuyorum. Benim görevim güçlü bir takım yaratmak.”

İşte Santos’un açıklamalarından satır başları:

Tayyip Talha’nın son durumu

“Tayyip Talha daha iyiye gidiyor. Fiziksel olarak daha iyi duruma ghidiyor. Tamamen fiziksel durumuyla alakalı kadroda olmaması. Şu anda Necip ve Colley oynuyor stoperde. Biliyorsunuz iki stoperle oynuyoruz”

Beşiktaş‘a baharı getirmek zorundayız”

Beşiktaş için zor bir kış oldu. Kışın tamamen geçtiğini söyleyemem. Beşiktaş‘ı bahara getirmek için daha da çalışmak zorundayız. Bir takım şeylerini değiştiğini söyleybiliriz ama yüzde yüz istediğim oyun anlayışı yerleşmiş değil. Oyuncular elinden geleni yapıyor. Bizim saygımızı kazandılar. Bir anda bir şey değiştirmek kolay değil. Biraz dengeyi bulmak ve oyuncuların bizim istediklerimizi sahaya yansıtmaları idmanlarla olacak.”

“Bazı şeyleri oturtmak kolay değil”

“Takım değişmeye devam ediyor ama kafamdaki oyunun %100 olduğunu söyleyemem. Beşiktaş gibi büyük takımlar iyi mücadele etmeli, iyi hücum etmeli ve iyi savunma yapmalı. Oyuncularımız elinden geleni yapıyor ama bir şeyleri oturtmak kolay değil.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.