DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ: ‘Radikal kararlar almak zorundayız’

29.06.2020
A+
A-

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, kulüp dergisinin temmuz sayısında açıklamalarda bulundu. Öncelikli hedeflerinin kulübü yönetimle ilgili ve mali açıdan iyi idare etmek olduğunu söyleyen Kocadağ, “Bu nasıl olacak? İlk olarak her alanda yeniden yapılanmaya başladık. ‘Öze dönüş’ bizim bu anlamda anayasamız ve hedefimiz; keza futbol takımında keza amatör branşlarda bunu hedefliyoruz.

Futbol tarafında hocamızla beraber altyapılar ve A takımı birbirine yaklaştıracak projeleri hayata geçirmenin arifesindeyiz. Beşiktaş’ın geleceğini oluşturacak sporcuları yetiştirme ve bununla birlikte her sene hedefe koşacak şampiyonluklar yaşayacak takım kurma hedefindeyiz. Geçmiş dönemlerde yapılan plansız suni transferler yok, değerinde menfaat sağlayacak uzun yıllar hizmet edecek oyuncularla başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“Tasarruf 1 numaralı tedbir olacak”

Kulübün finansal durumları hakkında yorumlama yapan Kocadağ, “Salgın süreci doğuracağı idareli sonuçlar itibariyle spor ekonomisini ciddi şekilde küçültecektir. ‘Tasarruf’, keza şirketlerde ayrıca evlerde bir numaralı önlem olacak. En büyük gelir kapısının sponsorluklar olduğunu düşünürsek, büyük şirketlerin birincil etapta pazarlama bütçelerinin küçülmesi mecburi. Natürel bu salgın, bizim zaten göreve geldiğimiz günden beri ilk hedefimiz olan tasarruf önlemleri elde etmek ve futbol piyasasında oluşmuş suni düzeni reddedip yetiştirmeye ve geliştirmeye dayalı düzene geçiş felsefemize uygun bir zemin de hazırlamış oldu. Biz zaten salgın olsa da olmasa da planımızı bu çerçevede yapmıştık, planlarımızı uygulamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Radikal kararlar olmak zorundayız”

Beşiktaş’taki transfer politikası ve futbolcular hakkında konuşan Emre Kocadağ, “Radikal kararlar olmak zorundayız ne yazık fakat. Elimizde plansız yapılmış bir kadro var. Fazla sayıda kiralık oyuncu, kontratı biten oyuncular, bütçe olarak yeni gerçeklerin fazla üstünde oynayan oyuncularımız var. Yaş ortalaması yüksek bir takımız. Tüm bunları hocamızla değerlendirip alacağımız kararlarla bizim idare politikamıza ve Beşiktaş değerlerine uyan bir ekiple kazanan olacak kadroyu oluşturacağız” biçiminde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.