DOLAR 32,3416
EURO 35,1000
ALTIN 2.310,41
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Beşiktaş, Alanyaspor maçına hazırlanıyor

09.08.2022
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına devam etti. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümü basına açık olarak gerçekleşti. Sakatlığı bulunan isimlerden Welinton düz koşu yaparken Atiba’nın da tedavisine devam edildi. Josef de Souza ise takımdan ayrı olarak güçlendirme çalışması yaptı. Bu futbolcunu önümüzdeki hafta saha koşularına başlaması planlanıyor. Kaleci Mert Günok ise uzun süre sonra ilk kez takımla birlikte çalıştı. Isınma koşuları ve istasyon çalışmasıyla başlayan antrenman daha sonra dar alanda top kapma çalışmasıyla devam etti. Çeşitli pas varyasyonlarının yapıldığı çalışmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışıldı. Siyah-beyazlı ekip hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Sahaya ekran getirildi

Teknik Direktör Valerien Ismael’in daha önce çalıştırdığı takımlarda uyguladığı ekran sistemi de Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne getirildi. Bugün yapılan antrenmanda saha kenarında yer alan ekran sayesinde, antrenman sırasında oyuncuya gerçek zamanlı olarak pozisyonları gösteriliyor. Sahanın etrafındaki 3 kameranın anlık görüntülerinin ekranda yer almasıyla, Teknik Direktör Valerien Ismael, anlık olarak oyunu durdurup, futbolculardan istediklerini de canlı analizle oyuncularına bildiriyor. 2 metre yüksekliğinde, 3,5 metre genişliğinde olan ekranda rakip takımlara dair görüntüler ve bunlara dair yapılacaklar gösteriliyor. Ayrıca Teknik Direktör Valerien Ismael, antrenman öncesinde oyunculardan idmanda yapmalarını istediklerini yine bu ekrandan gösterebiliyor.

Bozhan Memiş – Yunus Kılıç – Samet Yalçın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.