DOLAR 32,3505
EURO 34,7964
ALTIN 2.395,41
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Beş kameralı LG V40 ThinQ tanıtıldı! İşte özellikleri!

04.10.2018
A+
A-

LG’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi sonunda tanıtıldı. Özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkan yeni amiral gemisi, beş kamerasıyla da oldukça dikkat çekiyor. LG V40 ThinQ özellikleri neler sunuyor? Gelin, yakından inceleyelim

Üç arka kameraya ve iki adet ön kameraya sahip olan amiral gemisi, 6.4 inç boyutundaki OLED bir ekranın üzerine kuruluyor. Teknik özellikleri bakımından piyasada bulunan iPhone XS Max ve Galaxy Note 9 modellerine doğrudan rakip olacak olan yeni amiral gemisi adından oldukça söz ettirecek.

LG’nin hi-fi Quad DAC imzasını taşıyan V40 ThinQ, ayrıca bu yıl LG G7, modelleriyle hayatımıza giren ”boombox” hoparlörünü de beraberinde getiriyor.

18 Ekim’de satışa sunulacak olan LG 40 ThinQ, siyah ve mavi renk seçenekleriyle piyasaya sunulacak. Piyasaya sunulacak olan amiral gemisinin fiyatı ise 980 dolar olarak belirlendi.

Ekran

6.4 inç boyutundaki OLED ekran paneli ile gelen yeni V40 ThinQ, LG G7 ile kullanıcılara sunulan ” Süper Parlaklık” moduna da sahip olmadığını görmekteyiz.

Parlaklık moduna sahip olmayan yeni amiral gemisinin ekranının 500 ile 600 nit arasında parlaklık değerine sahip olduğunu da belirtelim.

Kamera

Kamera özellikleriyle kullanıcıların gönlünü feth edecek olan LG, yeni amiral gemisinde karşımıza üç arka iki ön kamera ile çıkıyor.

Etkinlikte de ön plana çıkartılan V40’ın arka kameralarının çok yönlülüğü ile oldukça dikkat çektiğini görmekteyiz. LG V40 ThinQ modelinde bulunan kameraların özellikleri ise şöyle;

– f / 1.5 12 megapiksellik  kamera: LG G7 modeline kıyasla yüzde 40 daha büyük olan ana kamerası ile birlikte birbirinden güzel karelerin yakalanmasına imkan tanıyacak olan LG’nin bu konuda oldukça iddialı olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

– f /1.9 16 megapiksellik kamera:  107 derecelik görüş açısı ile süper geniş açılı kamera sensörünün G7 modeliyle aynı olduğunu belirtelim.

– 12 megapiksellik f/2.4 telefoto-portre kamera: Bu kamera sensörü ile LG, doğal, stüdyo, çevre, sahne, sahne mono gibi aydınlatma efektlerini ile geliyor.

Üçlü arka kurulumuna geçen teknoloji devi, bu kameralarının performansını üst seviyelere taşımak için iki farklı ek yazılım özelliğini de kullanıcılara sunuyor.

Kullanıcılara sunulan Üçlü önizleme özelliği ile birlikte teknoloji devi, üç arka kameranın her birinden aynı anda canlı bir önizleme alınmasına imkan tanıyacak.

Ayrıca bu özellik kullanıcılara en iyi anları yakalaması için de oldukça yardımcı olacak. Kullanıcılara sunulan bir diğer ek yazılım ise Üçlü Çekim oldu.

Üçlü Çekim özelliği ile birlikte kullanıcılar deklanşör düğmesine tek bir dokunuşuyla çekeneğiniz karenin her üç açısını da alacağı belirtildi. Ayrıca bu özellik sayesinde kullanıcılar, hiç bir ek programa gerek duymadan hızlı bir şekilde.gif” color: #800000;”/>Batarya

Arkada üç, önde iki toplamda beş kamerasıyla kullanıcıların huzuruna çıkacak olan yeni amiral gemisinde yer alacak olan batarya da oldukça merak ediliyordu. Bugün düzenlenen etkinlik ile birlikte bu merakımızda giderilmiş oldu.

Snapdragon 845 işlemcisinde gücünü alacak olan yeni LG V40’ı 3.300mAh boyutundaki bir batarya besleyecek. Batarya konusunda en büyük rakibi Galaxy Note 9’dan yüzde 10 daha fazla pil ömrüne sahip olacak olan model, rakiplerine şimdiden korku salmış durumda. Aşağıdan yeni amiral gemisinin diğer açıklanan özelliklerini inceleyebilirsiniz.

LG V40 ThinQ özellikleri ve fiyatı

LG V40 ThinQ özellikleri:

İşlemci: Snapdragon 845

Bellek: 6 GB

Kamera : 12 MP+ 16 MP + 12 MP

Ön Kamera : 8 MP + 5 MP

Batarya: 3.300mAh

Ekran: 6.4 inç boyutundaki OLED ekran paneli

Depolama: microSD ile arttırılabilen 64 GB dahili hafıza

İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.