DOLAR 32,4087
EURO 34,7827
ALTIN 2.401,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Bergüzar Korel’in ablası barışmanın perde arkasını anlattı

27.05.2020
A+
A-

Sekiz saatlik bir konuşma gerçekleştiren Korel kardeşler bugüne dek içlerinde biriktirdikleri ne varsa konuşmuşlar. “O da, ben de bu gerilimden dolayı zorlama günler geçirdik” diyen abla Korel, şunları söyledi:

“Geçen sürede çok yoruldum, kalbim çok kırıldı. Ama insan bir zaman daha sonra her şeye rağmen ailenin özlemini her zaman kalbinde taşıyor. Bergüzar’la konuşunca bunu daha iyi hissettim. Et tırnaktan ayrılmıyormuş. Bergüzar’a ve anneme çok kızgındım çünkü benim hakkımda çıkan yalan- hatalı haberlere karşısında hiçbir şey söylememişlerdi. Biliyorsunuz, size de kaç kez söylemiştim, ‘Bergüzar benim şahsıma hiçbir süre para göndermedi’ diye. Basında sözde bana para gönderiyormuş, beni sırtında taşıyormuş gibi bir kavrama oluşmuştu. En çok da buna içerlemiştim. Konuşmamızda Bergüzar bana şunları söyledi: ‘Abla, seninle ilgili haberleri görür görmez çok üzüldüm. Ruh halimden yararlanıp, bu durumu kullanmaya çalışanlar oldu. Şoke olmuştum ve gebelik hassasiyetimle bu süreci sessizce izledim. Bana kimse ‘Ablana niçin para gönderiyorsun?’ diye sormadı. Ben de ‘Yeğenime gönderdim’ diye izah etme yapmadım. Böyle olunca da olay sarpa sardı. Ben asla basından hiç kimseye ‘Ablama para gönderiyorum, ona ben bakıyorum’ gibi bir cümle söylemedim. Böyle bir şey dürüst yok. Bir Takım art niyetliler bunu basına böyle yansıttı. Ben senin şahsına hiçbir vakit para göndermedim. Yeğenim için para gönderdim. O da teyze olarak benim görevim. Fazla da kayda değer bir tutar da değil.”

Sabah Gazetesi’nden Tuba Kalçık, abla Korel’e “Annenizle irtibata geçtiniz mi?” diye de sordu…


“Evet. Uzun zamandır görüşmüyorduk biliyorsunuz. Bergüzar telefonda ‘Anneme en çok ona Hülya Hanım demen dokunmuş. Çok üzülmüş, içerlemiş yaşananlara. Hastalandı bu yaşadıklarımızdan sonra’ dedi. Bergüzar’ın böyle söylemesi beni de bir iç muhasebeye soktu. Annem 70 yaşına geliyor, onunla da aramızdaki kırgınlığı bitirmek istedim.”
Annesine bir e-mail yazdığını söyleyen Korel, şöyle devam etti: “Şu Anda iletişim içindeyiz. Bergüzar ile de konuşmaya başladık. Servet davasından da vazgeçtim. Umarım bu son yaşadığımız gerilim olur. Ben bundan böyle işimde gücümde olmak ve bütün bu gerilimlerden uzaktan durmak istiyorum.”

TUBA KALÇIK’IN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.