DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Bergüzar Korel ve Didem Uzel’in dilinde ‘normalleşme’ var

21.02.2023
A+
A-

Sosyal medyada ‘Normalleşme’ konusu ilk olarak oyuncu Gizem Karaca tarafından dile getirilmişti.

Karaca öfkesini şu sözlerle ifade etmişti: “Normalleşme ayağına bu kadar saçma bu kadar rahat hikayeler paylaşamazsınız ya. Bu kadar kolay olamaz. Kimler neler yaşıyor ne hayatlar tekrar kurulmaya çalışıyor. Ne yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bir süre daha burayı onlar için verimli kullansak olmaz mı? Gerçekten çok mu zor; bir süre daha yediğinizi, içtiğiniz, kuaförde fönlü saçlarınızı, aynada kıyafetinizi, sporunuzu, oranızı buranızı göstermemeniz?”

Bergüzar Korel ve Didem Uzel'in dilinde 'normalleşme' var

Bergüzar Korel’de benzer bir paylaşımla Gizem Karaca’ya destek çıkarak oldukça uzun bir mesaj paylaştı.

Bergüzar Korel ve Didem Uzel'in dilinde 'normalleşme' var - Resim : 2

Konuya dair en samimi yorum ise hayatı sosyal medya bazında değerlendirmeyen; sosyal medya kavramının haytamında olmadığı yıllarda depremi yaşamış Didem Uzel’den geldi.

Uzel, “Gölcük depremini yaşayan ve çok fazla akraba, eş dost kaybeden ve babamlar da dahil evini bırakıp giden o süreci yaşayan biriyim. İnanın bana canlarım hiçbir zaman normalleşemiyorsunuz… Acısı, sızısı, şoku, açtığı yaralar kapanmıyor bitmiyor. Unutulmuyor.

Ama ne var ki hayatta kalanlar tutunmaya çalışıyor ve nefes alıp yaşamaya devam ediyor. Hatta dersler aldığımızı düşünüp kararlar bile alıyoruz ve sonra çoğunu unutuyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.