DOLAR 32,5413
EURO 34,9110
ALTIN 2.425,34
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Bensu Soral: “Hayalim bir sergi açmak”

10.07.2019
A+
A-

“İçerde” dizisinde canlandırdığı karakterle gönüllerde taht kuran oyuncu Bensu Soral Baş, MAG dergisine verdiği röportajda bilinmeyen yönlerinden söz etti. “Tom Raider tadında bir karakteri canlandırmayı çok isterim” diyen ünlü oyuncu, satır başlarıyla şöyle konuştu…

“Hayata her zaman pozitif bakan bir insanım. Duygusalımdır fakat bunu çevreme pek belli etmiyorum. Oyunculuk yapmak hiçbir zaman aklımda yoktu. Ben hep şarkı söylemek istiyordum.

Yıllarca bu sektöre girmeyi reddettim çünkü çalışma şartlarının ne kadar zor ve yorucu olduğunu ablamdan görüyordum.

Bir gün TRT’de başlayacak olan dizi için teklif geldiğinde, bu defa denemeye karar verdim. Bir daha da bırakmak istemedim.

Sadece önem verdiğim insanların tavsiyelerini dikkate alırım ve bu kişilerin beni her zaman eleştirmelerini onlardan rica ederim.

Bence insanı en çok geliştiren şeylerden biri; kendimizin göremediği şeyleri çevremizdekilerin bizimle paylaşması.

Kendi tasarımlarımı, tasarımcı arkadaşlarıma hediye etmişliğim çok var; fakat ileride kendime ait resim ve heykel sergisi açmak en büyük hayallerimden biri.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.