DOLAR 32,2666
EURO 34,7728
ALTIN 2.401,00
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

‘Beni kaçırıp, villamı sattılar’ şikâyeti senaryo çıktı!

15.11.2021
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Ceyhan Torlak’ın haberine göre İzmir’de, Ayhan Nakliyat’ın kurucusu olan ve 9 yıl önce ölen ünlü işadamı Orhan Görücüoğlu’na ait Çeşme’deki 25 milyon liralık lüks bir tripleks villa, 7 yıl önce, tapuda sahibi görünen akrabaları Şeniz Bentürk (50) tarafından işadamının kızı Pınar Görücüoğlu’na, Pınar Görücüoğlu tarafından da kardeşi İbrahim Görücüoğlu’na devredilmişti. Ancak daha sonra mahkemeye başvuran Bentürk, tapu iptali davası açtı. Ayrıca, savcılığa başvuran Bentürk, Görücüoğlu kardeşlerin kendisini kaçırdıklarını öne sürerek şikâyetçi oldu.

Dava süreci devam ederken ise savcılığa verdiği ifadeyle gerçekleri anlatan Bentürk, her şeyin kurgu olduğunu itiraf etti. Eşi İlhan Bentürk’ün baskısı ve tehditleri sebebiyle, kendisinin bulduğu avukatlara vekalet verdiğini, onların da yine eşinin yönlendirmesi ile şikayette bulunduğunu anlatan Bentürk, şikâyetini de geri çekti.

Tapu iptali davası 7 yıl sonra reddedilirken, villanın başından beri Görücüoğlu ailesine ait olduğu, Şeniz Bentürk’e emaneten devredilip daha sonra bilgisi dahilinde aileye devrinin yapıldığı ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.