Bengü’nün Boşanma Sonrası Sahne Açıklaması: Özgürlük ve Güncel İddialar
Bengü’nün boşanma sonrası sahne açıklaması: özgürlük temasını işleyen güncel iddialar ve nabız yoklayan ayrıntılar.
Bengü, 2018 yılında güçlü bir törenle iş insanı Selim Selimoğlu ile evlendi ve bu birlikten Zeynep ile Selim adlı iki çocuk dünyaya geldi. Evlilikleri süresince kazandıkları mening olanları ve özel hayatları sıkça konuşuldu.
Ünlü şarkıcının, altı yıllık eşiyle ayrılığını takiben bir konserde duygularını yoğun bir şekilde paylaştığı yönündeki haberler sosyal medyada geniş yankı buldu. Ayrılık sonrası yaşananlar ve ilişkiler üzerine yaptığı açıklamalar ise gündemin merkezine oturdu.
“CANIM İSTERSE PATLICAN YİYORUM” ifadesini sahnede haykıran Bengü, izleyicilere içini döktü. “Şu an orkestramdan yalnızca ben bekarım ve bu durum beni inanılmaz derecede rahatlatıyor. İstediğimde patlıcan yiyebiliyorum; istemediğimde ise yemiyorum. Bir erkeğin pijamasını ütülemek ya da patlıcanın üzerine kıyma koyup yemek yapmak zorunda değilim. Şu an bu tür geleneksel rollere riayet etmek zorunda hissetmiyorum, çok rahatım.”
Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi