DOLAR 32,5166
EURO 34,5622
ALTIN 2.491,61
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Benan Mahmutyazıcıoğlu: “Bilişim suçlarına vereceğiz demekle olmuyor”

22.04.2020
A+
A-

Meşhur spiker Ece Erken meydana çıkan söylentilerden sonradan sosyal ağ hesabından şu açıklamada bulunarak “Saçma sapan artık komik bir şekilde (gerçeklerin ortaya çıkacağının bilineceğinden nedeniyle olasılıkla…) abuk subuk sapan sahte hesaplar açıp koyduğum, sildiğim storyleri (hikayeleri) alıp, paylaşan, alakam olmayacak şahıslara özel mesaj atan ve sahte hesap açıp benim olduğumu iddia eden cümbür cemaat hakkında gerekli kabahat duyurusu bugün avukatımız Mete Menekşe kadar bana kalırsa yapılacaktır. 

Gereken açıklama şahsen olayın tarafı göre yapıldıktan sonradan bu kadar ufak hesapların yapılması daha da üzücüdür.

Hesabı kapatan şahıs ve yazışmaları hakkında da kişisel olarak bilişim suçlarına ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı her tarafta belirtmek isteriz. Hesabı kapatmanız demek bulunamayacaksınız seslenmek değildir. Hukuki haklarımı ardına kadar kullanacağımı bir defa daha spesifize etmek isterim.” ifadelerini kullandı.

Benan Mahmutyazıcıoğlu ise son gelişmelerin üzerine sosyal ağ hesabından şu ifadelerde bulunduğu bir paylaşım yaptı: “Bilişim suçlarına vericez demekle olmuyor. ‘Uzman bir avukat’ ile davayı açmak gerekiyor. Savcı talep ediyor hesapların ve telefonun incelenmesini. Bakın ben zaten şimdiden davamı açmıştım. Bu burda dursun sonuçlardan zaten haberiniz olur. Diğer mesele ise aile mevzusu ve benim bileceğim iş kimseye laf düşmez. Herkese teşekkür ederim”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.