DOLAR 32,5347
EURO 34,8622
ALTIN 2.422,43
BIST 9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bayrama tazelenerek girmek isteyenler için evde doğal maske tarifi

12.05.2022
A+
A-

Güzel bir bakım ile cildin ölü deriden arındırılabildiğini belirten Meltem Demir, “Biraz zeytinyağı, biraz şeker ile fazla sürtmeden hafif masaj yaparak pırıl pırıl olunabilir. Yine jojoba yağıyla 5 dakika yapılabilecek masaj cildi toparlama konusunda çok iyidir” dedi. 

Saçları parlatın 

Demir, saçların parlaklığı için ise “Saçlara geceden Hindistan cevizi yağı sürelim ve tüm gece saçımızda kalsın. Sabah kuru saça önce şampuan sürüp sonra ıslatıp tek sefer şampuanlama ile yıkayalım. Azıcık uçlarından alınca da pırıl pırıl şekilde bayrama hazırız” ifadelerini kullandı. 

Bayrama tazelenerek girmek isteyenler için evde doğal maske tarifi

Kuruyan cilde birebir 

Kuruyan ciltler için krem önerisinde bulunan Demir, “1 yemek kaşığı vazelin,1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 4-5 damla limon suyu karıştırıp cildinize sürebilirsiniz” diye konuştu. Serum tarifi de veren Demir şunları söyledi: 

“1 çorba kaşığı badem yağı ,1 çorba kaşığı avokado yağı, 30 damla kuşburnu çekirdeği yağı, isteğe bağlı olmak üzere 5 damla yılang yılang yağı ve 1 çorba kaşığı gülsuyu kullanılarak serum da yapılabilir. Ayrıca gözenek sıkılaştırıcı ve nemlendirici olması için de ayvayı rendeleyin suyunu alın üstüne 1 yumurta akı kırın.”

Sosyal medyada çirkin taciz! Doktorlar kalan ömrünü açıkladıSosyal medyada çirkin taciz! Haberi Görüntüle

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.